Šiaurės antikvarinis sietynas virvę, baras lempos loft retro kambarį " kūrybinės pramonės vėjo asmenybės sferos virvę Liustra

€61.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: virvės liustra, baras žibintas, lempos palėpė, Pigūs virvę liustra, Aukštos Kokybės baras žibintas, Kinija lempos loft Tiekėjų.

Importo muitų, mokesčių ir kitų muitinės formalumų mokesčiai nėra įtraukiami į prekės kainą, arba laivybos kaina. Tai yra pirkėjo atsakomybė. Pls patikrinti jūsų postas nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš jūsų pirkti. Mes galime pareikšti, mažesnę vertę, siekiant padėti jums išvengti kai kurių mokesčių už jūsų prašymą. Priėmimo problema Pirma, atkreipkite dėmesį, kad pakuotė yra nepažeista, jei yra bet kokia žala, kurią grubus express, prašome teigia, kad laivybos kompanija, ir per 24 valandas teiginys numerį mus, tada mes galime dirbti ir patikrinkite, ar jūsų, bet problemos gali būti išsaugota, tačiau nereikia ginčų, ačiū! Mes darome viską, kad išlaikyti mūsų klientai patenkinti. Tačiau yra dalykų, kad mes negalime kontroliuoti, kaip paštininkas pradėti savo paketą lietaus. Pls neatidarykite ginčo ar parašyti blogą ar neutralus peržiūrėti tiesiogiai, be jokių spragų. Jūs turite mūsų žodžiai čia: Visos problemos gali būti išspręstos gera komunikacija, mes tikimės, kad visi mūsų klientai gali patenkinti mūsų produktus ir paslaugas. Jei turite kokių nors problemų, apie mūsų produktus ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir mes bus suteikti jums puikus sprendimas.

Elemento Tipas Sieniniai Šviestuvai
Lempų Gaubtų Spalvos Ruda
Garantija 2 metai
Yra pritemdomi No
Medžiaga Vytelių
Apšvietimo Srityje 10-15square metrų
Technics Rankomis Megzti
Šviesos Šaltinis Kaitrinės Lemputės
Šviesos šaltinių skaičius 5
Korpuso Medžiaga Geležies
Stilius Šalis
Maitinimo Šaltinis AC
Diegimo Tipas grandinės pakabukas
Prekės Pavadinimas Orcinus orca
sertifikavimo BMK,FCC,CE
Įtampa 90-260V
Yra Lemputės Įtraukti No
Pagrindo Tipas E27
Prašymas Fojė
Vieta Viešbučio Salė,Studija,Salonas,Miegamasis,kiti miegamieji,Viešbučio Kambaryje
Modelio Numeris LT5478
Kūno Spalva dia 35 cm, dia 45 cm, dia 55 cm
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 80cm x 80cm x 80cm (31.50in x 31.50in x 31.50in)
Pakuotės Svoris 5.0kg (11.02lb.)

Panašūs produktai