Naujas originalus 8.4 colių LCD ekranas, NL6448BC26-09.NL6448BC26-11 originali parduoti!

€128.38

-26%

€173.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 9 colių lcd ekranas, 8 colių ekranas, 9" colių ekranas, Pigūs 9 colių lcd ekranas, Aukštos Kokybės, 8 colių ekranas, Kinija-9" colių ekranas Tiekėjams.

Pastaba: (pirkėjai turi pamatyti)

LCD ekranas trapių daiktų, mes bus išbandyta prieš pristatant užtikrinti, kad jokių problemų, išduodamas, pakuotė taip pat labai tinka multi-layer pakavimo. Prašome pirkėjas privalo pasirašyti prieš, kai express patikrinti, ar prekės yra sugadintų ar dingusių daiktų, nėra lygūs; jei jis pažeistas, susisiekite su manimi iš karto pavojus 13755588821 sugadintų ar dingusių daiktų, negerai, pristatymo (pirkėjo priimtas) iki pristatymo pardavėjas; (pirkėjas priima pirkėjas po).

Prašau priimti mane, kai kurjerių personalo ir atidarykite veido patikrinti, ar prekės yra sugadintos ir trūksta iš naujo pasirašyti. Jei jis yra skystųjų kristalų, prašome būti tikri, kad ašarų plėvelės pirma, ir tada pažvelgti į šviesos šiek tiek geresnės vietos matyti, jei nėra žalos. Atsparumo gniuždymui žemyn, ačiū. Jei yra problema, gali atsisakyti pasirašyti ir susisiekti su mumis, mes jums išspręsti derybų su kurjerių kompanija, kai ženklas negali mes derėtis su kurjerių, sakė, prekių gavimo neapgadinta juanių nuostolių, prašome suprasti, prisiminti!

Kooperatyvo Express SF išreikšti taktiškai reikšti. Pristatymo laikas susijungimą dieną 6:30 pm, 6 taškus, po kūdikio fotografavo, mes išsiųsti kitą dieną.

Savo klientams ir draugams, prašome plikas bandymo ekrano gavusi kitą filmą su klijais nereikia atšaukti. Patvirtinti jokių problemų ir tada įdiegta kompiuteryje, be bandymų, jei yra gedimas ar žalą, į diegimo procesą, vedantį į kitą mašiną veiklos nepakankamumas, mes nesame atsakingi už grąžinimo garantija.

Dar kartą, diegimo procesą, išvengti gyventi, veikti, būti tikri, kad mašina baterija raudona linija suvirinimo off. Kitaip pasekmes!!! Kitą parduotuvę techninės priežiūros paslaugoms teikti. Prašome susisiekti su klientų, kurie turi kreiptis!

Mes gali nustatyti, originalus mokesčių sąskaita, nes parduotuvėje prekės parduodamos be mokesčių. Jei newessary, galite susisiekti su savininku! Linkiu laimingas pirkinių!

Remonto ir aptarnavimo po pardavimo: parduotuvė skirta teikti dauguma pirkėjų su aukštos kokybės ir efektyvų aptarnavimą po pardavimo. Dėl mažo pelno. Parduotuvės atmetė bet kokius mokėjimo forma. Jei jis yra siųsti SF, ar mokėti, ar mokėti. (jei yra ir kitų sąlygų, turi būti suderinta su dviejų mažų bendrauti) nepasirašys . Jei norite atkreipti dėmesį į pristatymo. Kitaip, pirmyn ir atgal, siuntimo išlaidas padengia pirkėjas. Parduotuvė neprisiima jokios atsakomybės. Jei tai išduoda plaukų, prašome pirmenybę taktiškai atmesti STO ir kai kurių šiukšlių express, ačiū!

Prekės Pavadinimas lanjuu
Produkto Tipas Planšetinio kompiuterio LCD
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Pakuotės Dydis 32cm x 22cm x 11cm (12.60in x 8.66in x 4.33in)

Panašūs produktai