2018 kostiumas homme Vyrų Tuxedos Klasikinis Baltas Vyrų Kostiumai Su Juoda Atvartas Prom Kostiumai Magija Parodyti Dėvėti terno (Striukė+Kelnės+kaklaraištis)

€61.79

--29%

€47.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: balta mens kostiumas, vyrų kostiumas, vyrai smokingas, Pigūs balta mens kostiumas, Aukštos Kokybės kostiumas vyrams, Kinija mens smokingas Tiekėjų.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

Standartas Tinka dydis

(prašome pasirinkti tinkamą dydį pagal savo atveju,tai yra labai svarbu mums, kad tinka jums.)

Pastaba: Dėl mes esame kostiumai gamyklos pardavėjas, todėl mes galime pritaikyti padarė . jei pastebėsite, kad pirmiau standartas tinka dydis netelpa jums labai, jums tik priemonė savo kūną pagal šiuos Matavimo Vadovas,ir tada parodyti mums, kūno dydis. Galime pagal užsakymą tinka jums, taip pat.Ir kaina yra vienodi!

Dydžio Vienetas: centimetrų arba colių

1. iškirptė= ? 2.pečių= ? 3.rankovės= ? 4.armhole= ?

5. riešo= ? 6.krūtinės= ? 7.pilvo= ? 8.juosmens= ?

9.hip -= ? 10.striukės ilgis= ? 11.kelnės ilgis= ?

12.šlaunies= ? 13.aukštis = ? 14. masė= ?

Produkto parodė, kad:

1. Teigiamų atsiliepimų (5 žvaigždučių) yra labai svarbūs mūsų išgyvenimui, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, jei mūsų produktų ar paslaugų patenkinti jus.

2. Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą, prašome mums pranešti. Mes stengiamės išspręsti jūsų problemos, prašome pasitiki mumis!

3. Prašome padėti mums tobulinti. Jūsų pasiūlymai yra visada laukiami!

LAIVYBOS IR GRĄŽINIMO & GRĄŽINTI

1. Spausdinimo paprastai trunka 1 darbo dieną po to, kai jūsų užsakymo ir bus vežamos iš karto.

2. Mes naudojame Kinijos Oro Post", DHL, " FedEx, TNT ship užsakymą priklausomai nuo to, kur esate įsikūrę. Prašome rasti žemiau diagramos suprasti bendruosius pristatymo laiką.

3. Grįžti & Grąžinti

(1) Prašome patikrinti, stebėjimo informaciją sekti svetainė.

(2), Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

(3) Prašome patikrinti pakuotės atsargiai.

APIE SPAUSDINIMO SPALVŲ IR SPAUSDINIMO DYDIS

1. Nuotraukoje matote, gali būti šiek tiek skirtis nuo faktinės elemento spalvos dėl apšvietimo metu, nuotraukos fotografavimas arba geliaocong stebėti\\ \ 's ekranas.

2. Santykis tarp atvaizdo ir marškinėliai gali būti kitoks, nei nuotraukoje, galite pamatyti, dėl įvairių marškinėlių dydžių.

KITŲ DALYKŲ, JUMS GALI NORI SUŽINOTI,

APIE DIDMENINES PREKYBOS

Jei esate perpardavimo arba, jei jums, kad dideliais kiekiais, papildoma nuolaida bus pasiūlyta, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

MOKESČIŲ

1. Tvarka bus laikoma kaip dovana ir mažesnės vertės, panaikinti arba sumažinti savo užsakymą mokesčių. Daugeliu atvejų, nemokama mokestis bus taikomas.

2. It\\'s ne praktinių mums žinoti visiems užsakymą tradicijos kiekvienoje šalyje, todėl mes negali pasiūlyti jokių patarimų apie mokesčius savo šalyje, tačiau, jei jūs žinote, informacijos, mes esame daugiau nei laimingi galėdami atlikite savo žingsnį.

TEKSTAS, VAIZDAI, DIAGRAMOS

1. Mes manome, tikslumą, tekstas, vaizdai, diagramos ir schemos svarbu, nes tai atspindi mūsų nuoširdžiai ir kruopščiai. Jei pastebėsite kokią nors klaidą, praneškite mums, mes jį pašalinti iš karto.

2. Mes turime vertėjų atlikti vertimų darbą ir menininkų sukurti vaizdai, diagramos ir schemos. Jei mūsų designings ar tekstai nukopijuoti kitų parduotuvių, mes jaučiamės laimingi, nes tai reiškia, kad mūsų darbas yra įtrauktos konkurentai.

Medžiaga Poliesteris,Spandex,Medvilnė
Dydis XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL, 5XL
Audinio Tipas Šukuotinių
Stilius Atsitiktinis
Priekiniai Stilius Butas
Ziajać Uždarymo Tipas Užtrauktukas Skristi
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Modelio Numeris 00-1
Drabužių Ilgis Reguliariai
Elemento Tipas Kostiumai.
Lytis Vyrai
Prekės Pavadinimas geliaocong
Tinka Tipas Liesas
Pakuotės Dydis 30cm x 30cm x 20cm (11.81in x 11.81in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 1.5kg (3.31lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai