Zipsoft paplūdimio Rankšluostį mikropluošto chalatas Poncho Gobtuvu washrag spalvotų Absorbentas Greitai džiūsta, Lengvai Keičiasi Audinio prekės

€23.19

-27%

€32.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mikropluošto rankšluostis, paplūdimio rankšluosčių mikropluošto, mikropluošto rankšluostį paplūdimyje, Pigūs mikropluošto rankšluostis, Aukštos Kokybės paplūdimio rankšluostį mikropluošto, Kinija mikropluošto rankšluostį paplūdimyje Tiekėjų.

Dydis:91x109cm Spalva:Oranžinė ,Žalia,Tamsiai mėlyna,Mėlyna,žydra,Violetinė,Pilka Prekės ženklas:Zipsoft Medžiaga:Mikropluošto(85%Poliesterio, 15%Poliamidas) Naršyti Poncho daro keitimas ir iš savo hidrokostiumą, LENGVAS, PATOGUS, ir ŠILTAS. VIENAS DYDIS TINKA VISIEMS - Kitų pončai yra trumpas ir vis dar gali palikti jums susidurti, taigi, mes padarėme mūsų aukštesni 91x109cm iš viršaus pečių iki apačios skraiste. STORIO MIKROPLUOŠTO yra minkštas ant odos ir greitai džiūsta. Mašina galima skalbti lengva priežiūra. SUGERIA VANDENĮ - Poncho dvigubinamas kaip rankšluosčių džiūti save po to, banglentės, todėl jums nereikia papildomų rankšluosčių . PUIKI DOVANA, kad sunkiai prašome banglentininkas. Nesvarbu, ar tai Kalėdos, gimtadienis, baigimo, arba "tiesiog todėl", jūsų banglentininkas bus stoked gauti šio poncho!

9

Keičiasi visuomenės nepatogu!

Nesugraibęs su rankšluosčiu, o jūs keisti ir iš savo hidrokostiumą, gali būti sunkiau, nei atrodo. Vienas slydimo rankšluostį, ir jūs esate veikiami pasaulyje.

Mes sukūrėme mūsų naršyti poncho suteiks jums privatumą, o besikeičiančios visuomenės. Tai leidžia lengvai gauti į ir iš savo hidrokostiumą, be mooning automobilių stovėjimo aikštelė.

Vienas iš pagrindinių spąstai iš kitos naršyti pončai yra jų trumpos trukmės. Tai nereiškia, ar jums bet geras, jei ji neturi eiti toliau savo kelio, nes jūs pats sau, kaip greitai, kaip jums susėsti prie pokyčių. Taigi, mes davė mūsų pončai papildomų ilgis 91cm nuo peties iki apačios skraiste. ir pasistengėme poncho yra pakankamai ilgas

Tai poncho yra geriausias "surf rankšluostį" tu gali bet kada paprašyti.

Žinoma, jis gali būti naudojamas daugiau nei keičiasi ir iš wetsuit..., ar jums reikia pakeisti į/iš jūsų maudymosi kostiumas, bikini arba valdybos šortai, dviratis, kelnės, kostiumas arba tiesiog reguliariai drabužius, tai poncho yra, pavyzdžiui, turintys savo nešiojami keičiasi stoties, kur jums eiti.

- Sluoksniuoti drabužius, su visu gaubtu.

- Mažas korp, todėl jums nereikės būti visi fuzzy pakeitus arba džiovinimo save ne.

- Unisex -Vyras ar moteris, dude, ar jauniklį, brah arba medaus mergina... kas nors galite naršyti skraiste.

- Pliušinis mikropluošto medžiagos saugo jus šilta, ir džiūsta jums greitai po banglentės.

spalva mėlyna,tamsiai mėlyna,žydra,oranžinė,žalia,pilka,violetinė
Technics Audiniai
Modelio Numeris 91X109CM
Naudoti paplūdimys vonios rankšluosčių keitimas
Dydis 91x109cm
Vienkartiniai No
Medžiaga Mikropluošto Audinys
Absorbcija 5s-10s
Prekės Pavadinimas Zipsoft
Funkcija Mašina Galima Skalbti,Suspaustas,Greitai Sausas
Modelio Tipas Kietas
Stilius Paprastas
Svoris 450g
Tipas Sportas
Modelis Paprastas Dažyti
Formos Aikštė
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.46kg (1.01lb.)

Panašūs produktai