Music2 Led RGB Valdiklis Muzikos Valdytojas RF Nuotolinio Intelligent Sonic Jautrumas Led Apšvietimas Nuotolinio Nemokamas Pristatymas

€17.42

--6%

€16.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rgb muzikos valdytojas, led rgb muzikos valdytojas, rgb muzika, Pigūs rgb muzikos valdytojas, Aukštos Kokybės led rgb muzikos valdytojas, Kinija rgb muzikos Tiekėjai.

2 Kanalų TQ Muzika 2 RF Valdytojas DC12-24V Maks. 18A Už 5050 RGB Led Juostos Šviesos Savybės: 100% Brand new ir aukštos kokybės! Valdytojas radijo dažnių capacitive jutiklinis, veiksmingos kontrolės, atstumo iki 20meter Nuotolinio Naudojami patogiai naktį su LED apšvietimu. 3,5 MM garso, ne kliudoma muzikos režimu veikia geriau. Spalvos keitimas yra labiau rafinuotas su PWM Su Dviguba kanalo galia, Maksimali galia yra 432W Lengviau baltos spalvos režimu pažangios jungiklis. 20 klasikinis rūšių keitimas sekti savo širdies. 15 Muzikos rūšių, kad kiekvieną akimirką ritmingai. Galima įsigyti visų rūšių nuolatinės įtampos RGB lempa,pvz.: RGB juostos.sofe juostelės.RGB skydelio apšvietimas,RGB šviesos moduliai ir t.t. Nuotolinio ypatingą fiksuotojo sėdynė,patogus vartotojams. Paskirtis: Vidaus Apdaila: klubai, barai, koridorius, kambariai, viešbučiai, muziejai ir kt vidaus Apdailos: aikštėse, komercinių pastatų, parkų, vaizdingas vietas, vakare vietose, ir tt Specifikacija: Input: DC12V-DC24V Išvesties galia: 2 kanalai(RGB) Max apkrovos srovė: 6A kiekvieną spalvą, iš viso:18A, Jungiantis Režimas: Bendro Anodo Garso kontrolė: >70 dB Nuotolinio: RF touch remtoe (2xAAA Baterijos neįtrauktos) Nuotolinio valdymo Atstumas: 20meter Nuotolinio spalva : Balta Valdymo dėžutės spalva: Juoda Darbinė Temperatūra: -20°C - 45 °C Paskirtis: Vidaus Apdaila, klubas, baras, koridorius, kambarys, viešbutis, muziejus, etc. Išorės Apdailos plaza, komercinių pastatų, parkų, vaizdingoje vietoje, vakare, vietą, ir kt. Instrukcija nuotolinio valdymo mygtukai: Mokymas, duomenų valdytojo: Šis produktas gali būti valdomas savo išmaniojo telefono per "Wifi" signalą, kai jums įdiegti TQ-wifi stotis, prašome patikrinti produktų žemiau, ačiū

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba pašto išlaidos. Šių mokestis yra pirkėjo atsakomybė.

2. Jei norite mums padaryti pripažinti vertę, Muitinės klirensas, ir pažymėti kaip dovana, tiesiog palikite mums pranešimą per tvarka, mes bus padaryti, kaip jūs mums pasakė. Prašome apsvarstyti riziką muitinės formalumų.

3. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus iki varžytinių ar pirkti.

1. Prekės bus išsiųstos Registruotu oro paštu iš Kinijos arba per kurjerį arba privačios linijos. Mes suteiksime sekimo numerį artimiausiu metu.

Visi sklypai turi sekimo numerį.

Žemiau 2KG nemokamas pristatymas per China_Air-Mail įsipareigojimų. Jei jums reikia skubiai, pls pasirinkti kitą operatorių.

2. Dauguma užsakymų yra išsiunčiami per 1-2 darbo dienas gavus mokėjimą. Kartais prekės gali būti vežamos per 3-7 dienų po patvirtino mokėjimo.

Bet koks produktas bus išbandyta 100% iki pristatymo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. ĮSITIKINKITE, kad jūsų adresas yra teisinga ir iki datos.

4. Atminkite, kad pristatymo laikas gali būti ilgesnis, jei daiktai tikrinami muitinės.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. Taip pat galite gauti stebėjimo informaciją iš oficialios svetainės.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Jeigu pakuotė grąžinama perduodamas klausimas, pirkėjas bus už grąžinti laivyba ir reshipping mokestis, ar mes ewfund pradinės sumos išskaičiuoti iš grįžti laivybos kaina.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekti su mumis, kad keitimo ar grąžinimo ir 14 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. Žmogaus sukeltų defektų nėra garantijų, pvz., skaldytų, scrash.

2. Jei prekė yra su trūkumais, per 90 dienų, mes atsiųsime jums pakeitimo, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę. Ir pirkėjas prisiima grąžinimo mokestį, mes bus atsakingas už siuntimas iš naujo mokestis.

3. Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus. Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę. Bet jūs turite sumokėti papildomą siuntimo mokestį ir atgal krovinių.

4. Prašome siųsti bet kokį daiktą, atgal, prieš kreipdamiesi į mus! Mes suteiksime jums su grąžinimo formą, kad užtikrinti hassel nemokamai sandorio.

Savybės Garso Audio LED RGB RF Muzikos Valdytojas Touch Remote
Maks. Keliamoji Galia 324W
Maitinimo Šaltinis DC
Mygtukas Skaičius 6
Garantija 2 metai
Virpesių dažnis Kita
Galia 162
Ryšio Režimas, bendro anodo
Prekės Pavadinimas kingsbond
Nuotolinio Valdymo Atstumas 30m
Įtampa 12-24V
Elemento Tipas RGB Controler
sertifikavimo RoHS,CE
Taikoma Žibintai Taip
Kontroliuotas Metodas remonte kontrolės
Medžiaga ABS
Modelio Numeris TQ Muzika 2 RF Valdytojas
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 18cm x 10cm x 8cm (7.09in x 3.94in x 3.15in)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)

Panašūs produktai