6*25 CNC Kieto Karbido Dvi Tiesios Fleita Bitai/CNC Maršrutizatorius Bitai/Router Cutter

€20.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pjovimo spiralė, vpn maršrutizatorius, maršrutizatorius įrankis, Pigūs pjovimo spiralė, Aukštos Kokybės vpn maršrutizatorius, Kinija maršrutizatorius įrankis Tiekėjų.

CNC Kieto karbido dvi tiesios fleita bitai 6*25

Specifikacijos

1,Skirtos CNC graviravimo mašina.

2,Patvarus, kombinuotas su kietu peiliu geometrija vyresnysis peilis

3,Pritaikyti pagal užsakovo reikalavimus

4 Prašyti,MDF plokštės, medienos Drožlių plokštė, Kompaktiškas, laminatas, Kieta lenta,Daugiasluoksnės lentos, Faneros ir kt.

5,Pasiūlymas RPM: 12,000(min)~24,000(min.)

6,Pasiūlymas Pašarų Intervalas: 5,000(mm/min)~12,000(mm/min)

7,aukščiau duomenis Greitis ir Pašarai yra tik nuoroda. Teisingus duomenis, priklauso nuo konkrečios programos.

Privalumai:

1 greitai trupinius -pašalinti abality

2 sharping peilis

3 pakenčiamas ir ilgą gyvenimą

4 geros kokybės ir konkurencinga kaina

5 Dydis: 6*25

Pristatymas Prašome atidaryti pakuotę ir patikrinkite, jei yra kai kurie žalos atlyginimo, prieš ženklas, jei yra tam tikrų nuostolių , prašome nepasirašyti ir nedelsdami susisiekite su mumis, Mes pasirinkti geriausias būdas siųsti prekes, jei kurjeriui jums pasirinkti tai nėra gera Šalinimas Mes laivas worldwidebut Jei jūsų šalies paprotys yra griežtos, prašome susisiekti su mumis prieš jums pasiūlymą patikrinti išsamiai ir patvirtino.

Mokėjimo priimame TT bank,western union,moenybook,moenygram ir kt Mokėjimas turi būti atliktas per 48hours aukciono pabaigos laikas Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Grąžinamąją išmoką, Kai jūs turite sklypą,ir nėra patenkinta, prekes ar yra kitų problemų, pavyzdžiui, kaip skaldyti,pls pasakykite mums išsamiai priežastis ir pateikti nuotraukas Bet kokios priežasties, reikalinga visa grąžinamoji išmoka. Prekė turi būti išsiųsti atgal į pradinę būklę, ir jokios fizinės žalos. Pirkėjas atsakingas už visas siuntimo išlaidas .

Susisiekite su mumis Sveiki klientų visame pasaulyje paklausti ir klausimus,mes pasistengsime padaryti viską, kad klientų atsiliepimai?s el. paštu per 1 darbo dienas. Kliento pasitenkinimas yra labai svarbus mums.

Skersmuo 6mm
Tipas Pabaiga Malūnas
Danga Kita
Modelio Numeris GM-6*25
Bendras Ilgis 50mm
Medžiaga Karbidas
Įrenginio Tipas daug (5 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Panašūs produktai