20PCS 25mm Mados čekijos Raudona ir mėlyna krištolas kalnų krištolas mygtuką Aukso Skiedra "PASIDARYK pats" browbands Kostiumas Plaukų Aksesuarai

€21.86

-10%

€24.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kristalo sagos, kalnų krištolas kristalų mygtuką, mygtukai mados, Pigūs kristalų mygtukai, Aukštos Kokybės krištolas kalnų krištolas mygtuką, Kinija mygtukai mados Tiekėjų.

Kalnų krištolas Mygtuką, taip pat pavadintas kalnų krištolas mygtuką,, diamond mygtuką,metalo mygtuką,mados mygtuką,krištolas mygtuką,puošmena...

Prekės Nr.: BT042

Medžiagos: kalnų krištolas,žalvario taurė grandinės ir danga

Dydis: SS8, 2,5 mm

Skersmuo: 25cm (bet kurios skersmuo yra)

Akmens kokybė: Blizgančių čekijos akmenų

Akmens spalva: Crystal + light siam + Safyras (Bet kokios kitos spalvos nėra,bet kainos skiriasi.)

Danga spalva: Aukso / Skiedra

Įpakavimas: 2vnt/opp

Partija kiekis: 20pcs/daug

Pastaba: Tai yra su Free Post laivybos srityje, tačiau, jei vietoje 5 ar daugiau nei 5 užsakymus, mes išsiųsti užsakymus Nemokamai DHL, UPS ar AVS.

Šiltas Patarimas:

Visi straipsniai yra gamykloje tiesiogiai į mano parduotuvėje. Gamyba bus pradėta, kai jūs pasiūlymo ir mokėti. Prašome pasiūlymą, jeigu jūs neketinate mokėti už prekes. Jei turite kokių nors problemų, po to, kai gaunate prekes,prašome susisiekti su manimi, prieš išvykstant atsiliepimų.

LAIMINGAS SIŪLYMĄ ~ AČIŪ UŽ IEŠKOTE

NEDVEJODAMI SUSISIEKITE SU MANIMI VISUS JŪSŲ KLAUSIMUS,

Kitos gerai-pardavimo spalvos:

Mes pateikiame jums kvalifikuotus kalnų krištolas elementus su priimtinos kainos,greitas leadtime,mažiausia gabenimo mokesčio, taip pat patenkinamas paslaugas po pardavimo. Tikimės, kad steigimo daugiau mutis naudos santykių su klientais iš visų pasaulio kampelių .

Mes galime priimti sąlyginio Deponavimo sąskaitos,Kreditinės Kortelės, T/T) arba Western Union", "Moneygram".

Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

Labiausiai užsakymai bus išsiųsti per 3-7 darbo dienas po apmokėjimo patvirtinimo.

"Nemokamas Pristatymas" daiktų bus įdėjo "China Post" ,"Singapore Post" ,"Hongkong Post" arba "E-Pakelis" registruotu oro paštu, prekės gali būti tikrinama ir stebima internete.

Po Pristatymas paprastai užtrunka 15-35 darbo dienas gauti.

Dauguma straipsnių bus pristatyti per 2-3 savaites , o ten bus nedelsiant už tai, ko mes negalime kontroliuoti (pavyzdžiui, blogas oras). Jei tai atsitiks, tiesiog susisiekite su mumis, mes padėsime jums patikrinti ir išspręsti bet kokią problemą.

E-Pakelis Pristatymas paprastai trunka nuo 7 iki 18 darbo dienas gauti. Express Pristatymas paprastai užtrunka nuo 3 iki 7 darbo dienas gauti.

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Pardavimo sąlygos:

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis jei jums nėra įvykdytos su pirkimo.

Atsiliepimai mums yra labai svarbi, prašome neskubėti palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų. Mes garantuojame, kad padaryti tą patį už jus.

Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš duodamas ne teigiamų atsiliepimų. Ačiū už suteiktą galimybę padaryti viską teisingai geri bendravimo.

Grąžinimo politika:

Mes darome viską, kad tarnauti mūsų, kiekvieno, kliento, geriausias, kad mes galime.

Mes gurantee kokybės produktų, mes parduodame.

1. Pl lengvai kreiptis dėl prašymo grąžinti arba mainų per vieną savaitę po gavimo sklypas.

2. Prašome susisiekti su mumis ir gauti leidimą grįžti. Mes wo turėtų išnagrinėti, ar requst r efund arba mainai yra pateisinamas, po to, kai mes gauname prašymą fefund ar keitimo. Mes pasiliekame teisę atmesti jokios grąžinamosios išmokos arba mainus.

3. Prašome repack kruopščiai, siekiant išvengti žalos. Kai mes gauti grąžinama prekė ir patvirtina, kad trūkumais, mes išsiųsti pakeisti iš karto. Jei nėra tinkamas pakaitalas, mes grąžinsime pinigus. Tačiau laivybos išlaidos, administravimo mokestis ir kiti papildomi mokesčiai negrąžinami.

4. Jei ruturned punktas yra ne nekokybiška prekė, mes išsiųsti ją atgal į pirkėjo. Pirkėjai turėtų būti atsakingas už visus ir išlaidos, atsirandančios.

Puošnus Drabužis, Priedai Co., Ltd. buvo įkurta 1999 m. ir užsiima kūrimo, gamybos ir prekybos strazdų, kalnų krištolas puošmenų, kalnų krištolas, grandines, kalnų krištolas juostelės, sagtys, sagės, batų, aksesuarų, papuošalų maišelis ir hot-fix kalnų krištolas juostos, Drabužiai, Rankinės, Avalynė, Antakių juostų, Baldai, Šviestuvai, Dovanos, Juvelyrika, su 1200sqm augalų Kinijoje.

Remiantis patyrusių darbuotojų, didelės gamybos pajėgumus ir efektyvus valdymas personalo nariai, Puošnus Drabužis, Priedai Co., Ltd. tapo viena iš labiausiai profesionalių gamintojų kalnų krištolas papuošalai Kinijoje. Spalvingas tapo tiekėjas siūlo kvalifikuotas produktai, konkurencingos kainos, gerų paslaugų ir unikalų stilių, taip pat individualų dizainą.

"Kokybės, Kainos, Paslaugų ir vartojimo Efektyvumą" yra labiausiai svarbūs veiksniai tarptautinio verslo; kredito autoritetą ir pasitikėjimą yra labai svarbūs veiksniai, į e-verslą. Būsime labai dėkingi, jei yra koks nors šansas su mumis bendradarbiauti su jumis. Siekiant glaudžiau bendradarbiauti su savo garbingą įmonių, mes pradės palankus produktas reguliariai jūsų mąstantis variantas.

Jei turite kokių nors problemų, pls susisiekti su mumis laisvai.Mes stengiamės jums padėti.Tikiuosi, kad turite gerą bendradarbiavimą

su jumis ilgą laiką.

Metalo Tipas Žalvaris
spalva Aukso, Skiedra
Funkcija Eco-Friendly
Modelio Numeris BT042
Apdaila Cirkonio
Mygtukas dydis 25mm
Technics danga
Medžiaga Metalo
Apkalos Spalvų Aukso/Skiedra
akmens spalva Aišku,light siam & Safyras
Centras akmenys SS28
Švino kiekis Žemiau 60ppm
Produkto Tipas Mygtukų
Mygtuko Tipas Kartu Mygtuką
Stilius Blauzdos
Formos Round
Akmens dydis SS8,2,5 mm
Kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas daug (20 vienetų/lot)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)

Panašūs produktai