Prabangus Mozaikos Plytelės sidabro vonios kambarys

€1 239.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mozaikos, vonios, plytelės vonios kambarys, vonios plytelės, Pigūs mozaikos, vonios, Aukštos Kokybės plytelės vonios kambarys, Kinija vonios plytelės Tiekėjų.

Medžiaga: Stiklo mozaikos Dydis : 1200mm plotis iki 2500mm aukštis Dydis gali būti pritaikyti,prašome susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos, jei norite užsakymą. Mieli visi klientai: Ačiū, kad atvykote į mūsų parduotuvę apsipirkti.Visi mūsų produktai yra pritaikyti produktai(jie nėra sandėlyje),visi produktai yra baigtas 100% visiškai rankų darbo,todėl tai užtrunka ne mažiau kaip 20 dienų pristatymas.Prašome padėti pratęsti prekių pristatymo terminą po to, kai jums pateikti užsakymo(becase iš Kapt.lt numatytoji pristatymo terminas iki 7 dienų). Dėkojame už jūsų supratimą! Mozaikos, freskos mes padarė: Custom mozaikos freskomis Mes esame patyrusi komanda dizaineriai ir mozaikos menininkai gali paversti bet brėžinį arba projektą į ranką-iškirpti, vertus, suderinti, dailės freskos mozaikos. Kiekvieną užsakymą freskos yra specialiai meno kūrinys. Į mosaicists turėti neribotą paletė spalvų mozaika ir plytelių rūšių pasirinkti iš, įskaitant Venecijos stiklo, Smalti, aukso lapų, marmuro ir akmens. Tai beribės medžiagų parinkimas, kartu su puikia mozaika meistriškumo, leidžia apsvaiginimo modeliavimas įvairių faktūrų, spalvų ir išsamios shadings originalus kūrinys. Idealiai tinka įvairių komercinių ir gyvenamųjų programas. Mes taip pat patyrė ne atkurti įmonės logotipus mozaikos freskomis. Mozaikos, freskos užsakymo procedūroje nurodytus veiksmus, yra kontūras mūsų freskos užsakymo tvarka: Jūs pateikiate, vaizdas (grubus eskizas, išsami CAD, foto, etc.), matmenys, montavimo vietos informacijos. Jei jūs turite pirmenybę, taip pat galite pasirinkti mozaika ir tipo plytelių supjaustyti. Kaina citata yra pateikiamas su brėžinys ar eskizas ir taikomajai veiklai patvirtinti. Citata ir piešimo paprastai trunka apie 3-4 darbo dienas. Kartą piešimo ir citavimas bus patvirtinta, Mes surenka 50% indėlių pradėti gamybą. Imties skyriuje supjaustyti freskomis gali būti prašoma ne gamybos pradžios. Mėginys yra teikiama be jokių papildomų medžiagų ar darbo krūvį, bet klientas yra atsakingas už siuntimo išlaidas. Gavę jūsų galutinis projekto patvirtinimo ir 50% negrąžinamas užstatas, pagrindinis laikas yra maždaug 3 iki 4 savaičių. Tai yra bendras lemti laiko tipiškas freskos. Didelio, susmulkinto freskomis gali pareikalauti papildomo laiko. Šis laikotarpis sąmatą įeina oro siuntą iš mūsų gamyklos. Krovinių gabenimo oro transportu, yra taip pat prieinama. Mes jus informuosime, kai jūsų freskos yra pasirengę į laivą. Šiuo metu, mes renkame likusius 50% plius pristatymas.

Mozaikos freskomis – projekto brėžiniai

Kai jūs turite nusprendė nuo sieniniai dizainas, vaizdo ir instrukcijos yra pateiktos kvalifikacijos dizaino komanda. Dizainerių sukurti brėžinį, eskizą ar mock-up įvaizdį jūsų freskos, kartu su sąrašu plytelių spalvų būti naudojamos ir kainų pasiūlymą. Skaitykite belowed foto pamatyti pavyzdžių, eskizai, kad mūsų dizaineriai sukūrė per pastaruosius freskos projektus. Projektavimo procesas paprastai užtrunka apie 3-4 dienas. Šios kvalifikacijos projektavimo ir kūrimo darbus, yra suteikiamos nemokamai, nes mes esame įsitikinę, kad rasite mūsų kainos ir kokybės nesuderinta konkurentai. Daugiau informacijos apie mūsų mozaikos freskomis, ar užsakymą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. pavyzdžiai eskizai

Specifikacija Multi-piece Package
Scenarijus Sienos
Klasifikacija Už Sienos
Temos Augalų
Prekės Pavadinimas sarhang
Medžiaga Stiklas
Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Stilius Klasikinis
Pakuotės Svoris 50.0kg (110.23lb.)
Pakuotės Dydis 120cm x 120cm x 30cm (47.24in x 47.24in x 11.81in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai