Aukštos kokybės Perlų Puošnios Nėrinių Apdaila Vestuvių suknelė Drabužių dekoratyviniai aksesuarai Geležies drabužius arba Siūti 2cm Plotis

€16.67

-18%

€20.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: puošnios nėrinių apdaila, nėrinių apdaila, pearl puošnios nėrinių apdaila, Pigūs puošnios nėrinių apdaila, Aukštos Kokybės nėrinių apdaila, Kinijos pearl puošnios nėrinių apdaila Tiekėjų.

Produkto: Nėriniai Spalva:Kaip paveikslėlyje parodyta Dydis:2cm*50 cm Pakuotė: 2vnt ------------------------------------------------------------------ Šis apsvaiginimo dizaino kūrinys turi labai minkšta ranka jaučiasi, idealiai tinka drabužių, šalis suknelė, lingeries, lėlės, drabužiai, užuolaidos, shams, lempa atspalvių...... * Idealiai tinka dramblio kaulo nėrinių apdaila, dramblio kaulo nėrinių suknelę, dramblio kaulo nuotakos keliaraištis, dramblio kaulo gėlių mergaitės suknelė, nėrinių suknelė, vestuvių suknelė ir vestuvių suknelė . * Minkšti ir patogūs handfeel Naudoti: 1.Imti siuvinėjimo pleistrai ir kelnes(drabužiai/bags/batai/knygos/kitos plaukiojančios priemonės, kurios bus išlyginti, ant.Parengti geležies. 2.Švarus dalį, kurią ketina būti išlyginti, ant.Uždėkite pleistrą ant dešinėje.Įdėti pusėje su šilumos antspaudas pagrindo tiesiai į kelnes. 3.Reguliuoti tempreture geležinės į suiable laipsnį.Geležies pleistras ant jėga, atgal ir į priekį, maždaug 15 sekundžių. 4.Po pleistro virsta šalta,patikrinti, ar jis yra fiksuotas tvirtai.jei ne,bandykite dar kartą aukščiau pačiais būdais. 5.Ne geležies namuose, gali būti tiesiogiai naudojamas su spalva, linija bus įterptas audinys, susiūti drabužius Pranešimas: 1.Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 2.Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas,pls suprasti. DAUGIAU PASIRINKIMO galimybių UŽ JUS, KAIP PIRKTI, ATKREIPKITE DĖMESĮ, Klientų ATSILIEPIMUS 100% pasitenkinimas yra mūsų tikslas !

Apdaila Cirkonio
Plotis 2cm
Prekės Pavadinimas OMZHIMO
Audinio Tipas Vienspalviai voile
Modelio Numeris 140023
Funkcija Eco-Draugiška,Lanksti,Tirpsta Vandenyje
Produkto Tipas Nėriniai
Technics Zawalcowany
Medžiaga 100% Poliesteris
Įrenginio Tipas aikštelė (2 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 11cm x 11cm x 11cm (4.33in x 4.33in x 4.33in)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)

Panašūs produktai