Vestuvės už kūdikio dušas šalis dovana svečiams - Sekti Savo Širdies Juoda ir Balta Bagažo lėktuvo žymeklį 20pcs/daug

€36.48

-7%

€39.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dovanų šalis, dovanos svečiams, vestuves džiaugtis, Pigūs šalis dovanos, Aukštos Kokybės dovanos svečių, Kinija vestuves džiaugtis Tiekėjų.

Nemokamas pristatymas vestuvių naudai kūdikio dušas šalis dovana - Sekti Savo Širdies Juoda ir Balta Bagažo lėktuvo žymeklį šalies suvenyrų 20pcs/daug

Trumpas Aprašymas:

Svoris:50G

Pakuotė:1 vnt bagažo žymeklis per nustatytą aišku, dovanų dėžutėje

bagažo žymeklis Dydis: maždaug 10CM X 8,5 CM

dėžutės dydis:12CM X 10CM X 1CM

Kiekis: 20 vnt per daug

Pho, kad, kaip nurodyta toliau:

Jei šis straipsnis yra įvairių spalvų ar dizaino ir jums nereikia palikti pranešimą kurių vienas jūs norite, mes pristatymo atsitiktinai.

[Pastaba] :Prieš jus, kad, brangusis, pls prašome patikrinti, jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje, jei atokioje Vietovėje , reikia pridėti 30 JAV dolerių už atokioje vietovėje pristatymo mokestis, ačiū iš anksto!!!

PIRKĖJO PRANEŠIMĄ

Apmokėjimas:

Mes priimame mokėjimus per sąlyginio Deponavimo, "Western Union", T/T ir pan

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis. Mes atsiųsime prekės, per 6 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Modelio Numeris KS
Medžiaga Stiklas
Proga Gimtadienio,Šalis,Baigimo,Vestuvių,Vaikų Diena,Jubiliejus,Vestuves & Sužadėtuvių
Skaičius, Vnt 1pc
Modelis Nėra
Tipas Kiti Šventiniai & Šalies Prekių
Įrenginio Tipas daug (20 vienetų/lot)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 1.2kg (2.65lb.)

Panašūs produktai