T3240-T3249 P400 Daugkartiniai rašalo kasetė Epson SureColor P400 su LANKU,1 Set, 8 VNT.

€20.35

-11%

€23.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rašalo kasetė, rašalo kasetė epson, kasetė epson, Pigūs rašalo kasetė, Aukštos Kokybės rašalo kasetė epson, Kinija kasetė epson Tiekėjų.

1 Set 8PCS Daugkartiniai Kasetė T3240-T3249 su LANKU Suderinama Epson SureColor P400

1Set(8pcs)Tuščias Rašalo Kasečių pakartotinio užpildymo Su naujausiais ARC"Auto Reset Chips".

Už rašalo kasetę modeliai:

T3240( GlossOptimizer ),T3242( Cyan ),T3243( Magenta ),T3248(Matinis Juodas),T3249( Apelsinų ),T3241(Foto Juoda),T3247( Raudona ),T3244( Geltona )

Epson SureColor P400 Plataus Formato Rašalinis Spausdintuvas

Epson SureColor P400 Plataus Formato Rašalinis Spausdintuvas-Restauruotas

Visas nuotraukas įdėjo, yra tik jūsų nuoroda.

I. Mes Laivas visame Pasaulyje (kai kuriose šalyse ir APO/FPO netaikoma).

Prašome įsitikinkite, kad turite teisingą pristatymo adresą į kasos. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

II.Prekės bus išsiųstos per oro paštu iš Kinijos per 1-3 darbo dienas gavus apmokėjimą

(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) švino-laiko užtruks 10-25 darbo dienų, priklausomai nuo vartojimo vietos post office.

Prašome būti maloniai šiek tiek pacientų ir susisiekti su mumis, jei prekės nebuvo gautas po 25 darbo dienų.

III.Pristatymas paslauga, kurią teikia EMS,DHL, "Fedex", UPS ar kitų kurjerių taip pat galima rasti čia skubius poreikius.

Prašome susisiekti su mumis, jei reikia.

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos kaina. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Mes įgyvendina 30 dienų pinigų grąžinimo garantija. Jei jūs turite pakeisti savo mintis ,jūs galite grąžinti neatidaryta ir nepanaudota daiktų atgal mums grąžinti visą. Prašome atkreipti dėmesį, Pirkėjas turi sumokėti grąžinimo pašto išlaidas.Jei elementai yra naudojami ir atidarytas, mes pasiliekame teisę atsisakyti grąžinimo prašymą. Jei praėjo 30 dienų, klientas privalo susisiekti su mūsų Kapt.lt paslaugų dėl papildomos pagalbos.

Nerašykite nieko atgal prieš susisiekite su mūsų Kapt.lt tarnyba pirmą kartą. Jums bus gauti unikalus Numeris. (turi būti įdėti į sklypą)reikia pripažinti grąžintas prekes, taip pat paspartinti procesą išspręsti problemą. Įrodymas parašėte visada turėtų būti gautas ,pasiliekame teisę ne išduoti grąžinamosios išmokos, jei pirkėjas nesilaiko mūsų grąžinimo politikos.

Mes norėtume, kad apie tai praneša visiems konkurso dalyviams, kad mes esame įsipareigoję satisfication mūsų klientų ir stengiamės suteikti geriausias aptarnavimo lygį. Jei prekės atvyksta ir neveikia tinkamai, prašome susisiekti su mumis el. paštu anksčiausiai.

Spalvos Taip
Modelio Numeris P400
Suderinamos Prekės Epson
Prekės Pavadinimas RAŠALO BŪDAS
Kasetės Statusas Tuščia
Funkcija Suderinamas
Tipas rašalo kasetė
spalva C,M,Y
Pakuotė Bulk Taip
Pakuotės Dydis 13cm x 9cm x 8cm (5.12in x 3.54in x 3.15in)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)

Panašūs produktai