50pcs Guolių 637 637Z 637ZZ 7x26x9 MOCHU Ekranuoti Miniatiūriniai Rutuliniai Guoliai MINI rutuliniai guoliai su giliais vienos eilės

€17.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: irklinės, Pigūs irklinės, 50pcs Guolių 637 637Z 637ZZ 7x26x9 MOCHU Ekranuoti Miniatiūriniai Rutuliniai Guoliai MINI rutuliniai guoliai su giliais vienos eilės.

Rutuliniai guoliai su giliais vienoje eilėje Modelis : 637ZZ Id (vidinis skersmuo)/Pagimdė : 7 mm OT (išorinis skersmuo) : 26 mm Plotis/Aukštis/Storis : 9 mm Kiekis : 50 vnt Vienodos: 637-2Z, 637Z Ekranuotas Rutulinis Guolis yra savotiškas multi-purpose miniatiūriniai guolis ,Jis plačiai naudojamas tikslumo prietaisai, micro variklis, nuotolinio valdymo modelio, ir kt. pramonės šakose. , Guoliai, pagaminti iš Chromo Plieno, kiekvienas guolis turi 2 metaliniai skydai apsaugoti guolių nuo dulkių ar bet kokio galimo užteršimo, taip pat guolis yra iš anksto sutepti tepalu.

Kviečiame įsigyti konsultavimas, ačiū!

Jei jums reikia kitų modelis guolis, bet ne suprato, kad tai dėl mano parduotuvėje,Prašome susisiekti su manimi, ačiū!

Guolių internete gali nusipirkti turime vietoje galite pateikti užsakymą (remti daug didmeninių), jei nėra specialių reikalavimų ar aukštesnės kokybės, Prašome kreiptis į mane!

Įmonėms teikti profesinės remti guolis, sveiki konsultacijos, diskusijų!

Pristatymo Laikas

Importo Mokestis

Mes nesame atsakingi už BET kokius importo mokesčius, muitų mokesčių, ar muitinės nedelsiant.

Mes stengiamės padėti mūsų pirkėjams sumažinti riziką mokėti mokesčius,pvz., nurodant prekę, kaip pavyzdį ar dovanos! ( Prašome palikti pranešimą! )

Pašarų atgal

1)Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didžiosios atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktą ar paslaugą, labai jums ačiū !!

2)Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus. Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jus laimingą prekybos nuotaika čia. Ačiū!

Susisiekite su mumis

Jei yra kokių nors problemų ar klausimų apie jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mumis el. Paštu arba Trandemanger arba Palikite Žinutę į jūsų užsakymą, mes pasistengsime atsakyti jums kuo galime!

Sukimo Momentas Talpa --
Modelio Numeris 637zz
Prekės Pavadinimas MOCHU
Struktūra Giliais rutuliniai guoliai
Medžiaga Plieno
Dangos Guolis
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas daug (50 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 1.43kg (3.15lb.)

Panašūs produktai