Wotefusi Karšto Naujas Juodas 2002 2003 Kėbulo Motociklo Lauktuvės Įpurškimo Pelėsių YAMAHA YZF1000 R1 02-03 (12) [CK804]

€400.54

-32%

€589.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: motociklo purvasargiai, purvasargiai motociklo, lauktuvės r1, Pigūs motociklų purvasargiai, Aukštos Kokybės purvasargiai motociklo, Kinija lauktuvės r1 Tiekėjų.

Speicfication:

Nauja Purvasargiai Rinkinys

Pritaikymas: už YAMAHA YZF1000 R1

Metai:02-03

Fasuotė:16pieces

Spalva:tas Pats kaip paveikslėlyje

Pagaminti naudojant įpurškimo Liejimo Technologija

Medžiaga:

Aukštos kokybės ABS plastiko,geras elastingumas ir šilumos tolerancijos,nėra lengvai krekingo.Šilumos-shield technologija priėmė.

Dažų darbas:

Aukštos kokybės dažų darbą.

Įrengimas:

Iš anksto Išgręžtas Tikslumo Įmontuoti.Profesionalų montavimą, rekomenduojama

Technologija:

Išplėstinė UV kietėjimo Technika, dažymas;Palyginti su įprastą tapybos,jis yra daug hgher spalvos sodrumas ir lustrousness.Po UV procesą,tampa daug stipresnis atsparumą abrazyvinių ir cheminis atsparumas.

pakavimas:

Vidinė pakuotė:Kiekviena maža dalis supakuota atskirai, perlų medvilnės.

Išorinė pakuotė:Kiekvienas rinkinys lauktuvės supakuoti į 7-sluoksnis itin stiprus dėžutėje.

Laivybos laikas:Kai kurie elementai reikia profesinės užsakymą, paprastai reikia 5-10 dienų, automobilių s, formavimas ir dažymas; akcijų daiktų, bus išsiųsti ne pirmą kartą.

Pakuotė:

1 x Kėbulo Lauktuvės

Tarptautinės Pirkėjai Prašome atkreipti Dėmesį : - Importo muitai, mokesčiai ir rinkliavos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. - Prašom patikrinti su savo šalies muitinės įstaigai, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti. Laivybos Jei galite pateikti užsakymą,prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes paprastai siųsti elementus per 3 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos. Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku,prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos. Dėkojame už jūsų supratimą. Grįžta Mes darome viską, kad tarnauti mūsų muitinės geriausia, kad mes galime.Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 14 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami,pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija padengti išlaidas, jei žalą ar nuostolius. Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes. Atsiliepimų Mes palikome teigiamų atsiliepimų jums gavęs mokėjimą. Jūsų atsiliepimai mums labai svarbi, teigiamų atsiliepimų ir 5 Rezultatas DSR yra labai dėkingi.

Prekės Svoris 11kg
Elemento Tipas Viršeliais Ir Dekoratyviniai Lipdiniai
Medžiagos Tipas Aukštos Kokybės ABS Plastiko
Elemento Aukštis 47cm
Elemento Ilgio 87cm
Motociklams Padaryti Yamaha
Elemento Plotis 57cm
Prekės Pavadinimas Wotefusi
Modelio Pavadinimas Už YAMAHA YZF-R1 1000
Pakuotės Dydis 90cm x 50cm x 60cm (35.43in x 19.69in x 23.62in)
Pakuotės Svoris 11.0kg (24.25lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti

Panašūs produktai