Automatinis kaštonų pjovimo staklės riešutai burna atidarymo mašina kaštonų atidarytuvas mašina ZF

€206.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mašina riešutų, mašina mašinos, mašina automatinė, Pigūs mašina riešutų, Aukštos Kokybės mašina mašinos, Kinija mašina automatinė Tiekėjų.

Automatinis kaštonų pjovimo staklės riešutai burna atidarymo mašina kaštonų atidarytuvas mašina

Parametras

Modelis

BL-CP-18

Variklis

390w-220v-50hz

Atidarymo gylis

0.5-2.5 mm(adjastable)

Talpa

67-75kg/h

Matmenys

560*250*410mm

Mieli visi. Pagal situaciją prekių(pvz., tai yra variklis, akumuliatoriai mašina, supakuotas medinėje atveju.....), mes gal pasirinkti skirtingų būdų pristatymas, taip, kaip nurodyta toliau: Jei norite pasirinkti, express pristatymas,galite pasirinkti pigiausias būdas mokėti išreikšti mokestis vienas iš jų (DHL, "Fedex", UPS,TNT,EMS) ,Mes gal pasirinkti kitą kelią pristatymo, vienas iš jų (DHL, "Fedex", UPS,TNT,EMS) . jei pasirinksite paštu, oro paštu, arba rusijos Oro, mes gal pasirinkti kitą kelią pristatymo, vienas iš jų( Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu,HongKong Post Oro Paštu,Švedija Paštu, Singapūras Paštu,Šveicarijos Paštu) (Gal tai ir nėra pats kaip jums pasirinkti, tačiau pristatymo metu, yra panašumo, jei jūs pateikiate užsakymą, jis sakė, jūs sutinkate, aukščiau aprašas) Muitinio įforminimo mokestį ir mokestį reikia pirkėjai padengia (ne paskirties šalies). Jums nereikia mokėti jokių krovinių skirtumas.prašome'worry.prašome jį žinome.

Ženklas pranešimas:

1.Priimti prekes, patikrinkite, ar į veidą

2.Jei prekės yra pažeistos, prašome teigia su Kurjerių įmonės

3.Mes padėsime jums atlikti užsakymą ir suteikti atitinkamas kompensacines priemones

4.Kai mašina bus pasirašytas, jis sakė, kad ne visos problemos, su prekėmis Pls Dėmesį: 1)klientai, turintys laiko reikalavimas dėmesį , jei pasirinksite Paštu, Oro Paštu, arba Rašyti Oro Sklypo gabenti jūsų prekes,transporto laiko yra lanksčiai ir paprastai turi 20-60 dienų pasiekti savo adresą. 2).jei yra keletas problemų, susijusių su prekių ir transporto. Prašome susisiekti su mumis iš karto, o ne tiesiogiai Pateiktas ginčo, mes padėsime jums išspręsti juos. 3) Jei jums patinka mūsų produktus ,Prašome patvirtinkite, kad internete ir suteikti gerų atsiliepimų į jav,po to, kai gausite prekes. Ačiū už jūsų paramą!

Pavadinimas kaštonų pjovimo staklės
Galia (W) 390w
Modelio Numeris 18
matmenys 560*250*410mm
sertifikavimo CE,UR,EMS,ETL,EMF,SASO,RoHS,CB,CSA,UL,LFGB,GS
Talpa 67-75kg/h
Funkcija Kaštonų atidarymo mašina
Variklis 390w-220v-50hz
Įtampa (V) 220v
atidarymo gylis 0.5-2.5 mm(adjastable)
Pakuotės Dydis 60cm x 29cm x 45cm (23.62in x 11.42in x 17.72in)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Svoris 22.0kg (48.50lb.)

Panašūs produktai