LiitoKala lii - 260 LCD), 3,7 V / 16340/14500/16340/14500 18650/26650 Baterijų Kroviklis su ekrano

€8.91

-28%

€12.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: liitokala is, liitokala lii - 260, carregador de bateria, Pigūs liitokala is, Aukštos Kokybės liitokala lii - 260, Kinija carregador de bateria Tiekėjų.

Liitokala lii-260 naudojimo instrukcijos:

įspėjimas :

1. įkroviklis yra tik baterija ličio-jonų baterija, cilindro formos.

2. prieš naudojimą, prašau atidžiai nurodymus, atsižvelgiant į įmontuota baterija, rekomenduojama įkrovimo srovė, ji nėra rekomenduojama per apkrovos

3. krautuvas krovinio iškrovimo gali būti karščiavimas, jūs pastebėsite, ne nusiplikymas.

4. stop, prašome, prašome, prašome pašalinti elektros tiekimo iš ac.

5. jūs galite tik normaliomis sąlygomis vidaus naudojimui.

savybės:

1-dviejų rūšių reguliuoti, apkrovos srovės (500ma/1000ma).

2 įvairias specifikacijas (18650/26650) baterijos įkrovimo tuo pačiu metu.

3 kiekvieno baterija, lcd ekranas yra jungiklis apkrovos-nepriklausomos

4-kroviklis, įkrovimo srovė nuo apkrovos yra skirtingas.

5-būdas dischareger (pirmoji elektros iškrova bus baigtas ir vėl), nustatyti baterijos talpa.

6 yra įkroviklis, ir dischareger du modeliai, tai gali būti daroma tuo pačiu metu.

7, kiekviena baterija, kuri yra prieinama arba autocephalous/set funkciją nustatymo apkrova.

8, ekrano režimu, srovė (ma)/talpa (mah)/įtampa (v) laikas (h)/atsparumas (pone).

9 30 mm) su/ac-dc adapteris.

raktus (režimas) aprašymas:

1 įkroviklio turi du mygtukus, ir verslo kontrolę, trumpas, patogus naudoti

2 bet kuriuo atveju turi turėti klavišą mode ir tada paspauskite ir palaikykite 3 sekundes pakeisti pakrovėjas (baterija) režimu, arba discharege (talpa nustatymas), tada per 8 sekundes, tootle atgal ir pakeisti dabartinę, dabartinis maždaug 8 sekundes po pasirinkdami įrangą, gali šviesos paspauskite " (režimas) mygtuką, data (- os)/talpa (mah)/įtampa (v) laikas (h)/atsparumas (pone).

veikimo būdas:

charge mode (charge mode)

1. pokytis energijos tiekimo įkroviklis, jei kroviklio visus lcd ekranas, "instant-on", " bright-pilna, jei baterija yra jis parodys, null, jei ji yra bloga baterija, įdėti ir taip pat bus laikomas negaliojančiu.

2. kai įkroviklis yra rslite į bateriją, įkroviklį, 3 sekundes išmatuota varža bateriją, tada sistema " auto-įveskite esamą apkrovos režimą, ekranas, & ldquo. 500ma & rdquo. vietą, thundered the 's 8 sekundes mirksi, tuo laikotarpiu, kurį jūs galite praeiti klavišas pasirinkimas 500ma ar 1000 ma srovės įkrovimo sistema per 8 sekundes po to, kai bus jūsų pasirinkimas užraktas srovės apkrova 8 sekundes, don' t make a nustatyti, kad sistema automatiškai 500ma apkrovos srovė, srovė, šiuo metu yra nesiruošia keisti tai, jei jūs norite pakeisti, ir iš naujo apibrėžti, kad reikia baterijos.

3. vartotojo reikės advertent yra didžiausia už įkraunamąją bateriją, jei jums reikia greitai įkrauti, jis rodo, naudojimo apmokestinimo 500ma, ir tai yra saugiausias ir baterija yra taip pat viena iš labiausiai palankias

4. režimas-of-charge, beje, švelniai paspauskite klavišą, galite įjungti pamatyti maitinimo baterija (mah)/įkrovimo laikas (h)/ - stiprumas pakuotėje (mr)/įkrovimo srovė (ma) 4 rinkiniai, batterycharge pilnas, tada jis parodys jums išsamią, labai mažas eilės mažų ekrano "word", " end-of-charge (vėlai mokestis).

režimas išlydžio režimas (aptikimo pajėgumų)

1-režimo įvykdymo baterija pilna, tada įdėti akumuliatoriaus išsikrovimas gebėjimus ir įrašyti paieškos biudžeto įvykdymo patvirtinimo, taip pat coulant baterijos bus automatiškai po to, kai akumuliatorius yra visiškai įkrautas.

2--atsparumo rizikos pateikti baterijos į įkroviklis su baterija iš tada savavališkai valstybės režimu ilgai spauskite klavišą 3, antra, modelio išleidimo, įvykdymą

parsisiųsti--po kokiu būdu dekoruotos drobės, pasirodo, žmonės. 500ma & rdquo. vietą, thundered the 's 8 sekundes mirksi, tuo laikotarpiu, kurį jūs galite praeiti klavišas pasirinkimas 500ma ar 1000 ma srovės, sistema per 8 sekundes po to, kai bus jūsų pasirinkimas užraktas srovė ne mažiau kaip 8 sekundes, tai nustatyti, tada jis bus automatiškai užrakinti sistemos įkrovimo srovė 500ma baterija pasirinktą, srovės įkrovimo sistemos, baterija).

- jei baterija yra pilnai, tada automatinė sistema, kuri galios baterija, 500 ma impulsinė srovė iš akumuliatoriaus, ir atlikti registraciją, todėl, kad baterijos talpa aptinkamas, ekrane pasirodo tada, kai discharher, ir ekranas talpa galutinis modelis, atkuriami mirgėjimo ekrane, norėdami perjungti elektros energijos faktinį baterijos talpa

- taigi, atradus galimybę pasibaigus įkroviklis, kad " ll prieš pasirinktą vieną dabartinės funkciją atgal į bateriją sufficienty toli.

konkretūs parametrai:

1 įėjimo įtampa: dc 12 v/1,5 a

2 ličio-jonų baterijos įkrovimo srovė: 2x (4,2 v 500ma), 2x (4,2 v 1000ma)

3 jis gali imti mokestį už plaukimo baseinas: specifikacija: 18650, 26650 ir pan., nutraukimas

4-būdas įtampos stebėti

Baterijų Skaičius 2
Protingas Mokestis Taip
Pakuotė Taip
Modelio Numeris lii-260
Greitai įkrauti Taip
ekranas Taip
Prekės Pavadinimas liitokala
Tipas Elektra,USB
Pakuotės Dydis 15cm x 12cm x 10cm (5.91in x 4.72in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)

Panašūs produktai