Nemokamas pristatymas mielas vilkas formos rankų darbo silikono muilo formų gražus rankų darbo muilas dovanos

€9.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: muilo formų, silikono formų muilas, silikono muilas, Pigūs muilo formų, Aukštos Kokybės silikono formų muilas, Kinija silikono muilo Tiekėjų.

Ypatybė :

1,Maisto klasės( Jokio kvapo ,netoksiškas)

2,Ilgas tarnavimo laikas (300~500 ar daugiau kartų)

3, aukštas atsparumas temperatūrai (nuo -40~240 celsijaus)

4,minkštesnė,lengva demould&operacija

5,Įvairios taikymo

Specifikacija:

Medžiaga: maisto klasės skysto silikono guma.

Svoris:150g

Dydis:62*89*38mm

Spalva: atsitiktinai

Naudojimas:

Jis gali būti naudojamas, kad rankų darbo muilas , žvakės,šokoladas ,tortas,saldainiai,minkštas scraft,ir dervos, amatus ir pan.

Naudojimo instrukcija:

1,Paruošti jūsų medžiagą (skystas muilas ,skysto vaško arba šokolado) . tada įpilti juos į formą.Nes pelėsiai yra 3D pelėsių , paviršiaus yra sudėtinga, siekiant supilkite skystį medžiagos į visur, pelėsių , pls, įpilti skysčio medžiagos, iš oneside iš pelėsių , nereikia supilkite jį nuo vidurio.

2,Kai muilo ar žvakė yra džiovinti,galite demould jis ir gauti gražus produktas .Tam, kad negali sugadinti produktą , jūs turite ištiesti pelėsių, iš vienos pusės ir pasiimti produkto.

3,Jei pelėsių klijuoti su gaminiu, kai jūs demould ji .Pls prašome pabandyti purškimo kai spaudai agentas(muilas vanduo ,vazelinas,augalinis aliejus) į pelėsiais prieš supilkite skystas muilas.

4.Jei jūs don,t, naudokite formą , pls išlaikyti pelėsių džiovinti ir išsaugoti sausą situaciją.

Prekių Pristatymas Ir Įteikimas

We will ship produktas per 1 darbo dieną po gauti savo atlygį.Mes jį perduoda savo adresą,pls patvirtinti jūsų adresas yra teisingas.Pls susisiekti su mumis iš karto, jei norite pakeisti adresą. Mums bus perduoti produkto Kinija paštu arimail,tai ususally trunka apie 1526 dienas Jungtinių valstijų,Europos ir kitose vieta visame pasaulyje .Beje ,jei bendra suma produktą, kurį nusipirkau yra virš 180 USD,mes pristatymo produkto EMS arba DHL,jis bus daug daugiau greitai .Tačiau ,jei norite perduoti gaminį pagal jūsų logistikos,pls, prašome susisiekti su mumis.

Grąžinimo politika:

Mes suteikiame 100% Garantija, kad visi produktai, mes parduodame.Jei pastebėsite kokių nors problemų, apie mūsų produktus ,pls, prašome susisiekti su mumis 7 dienas po to, gavo prekes.Mums bus perduoti naujas produktas, be krovinių arba grąžinti mokėjimo jums.

Atsiliepimai

Mes nuoširdžiai tikimės, kad jums gali suteikti mums gerų atsiliepimų.Jokių problemų, jūs galite susisiekti su mumis , mes suteiksime sprendimas, kol būsite patenkinti.

Gerbiamas kliente ,ačiū už jūsų apsilankyti mano parduotuvėje ,esu labai dėkingi jums pasirinkti pirkti prekių į savo parduotuvę. Tikimės, kad jūs turite gražus apsipirkti čia.

Geriausi linkėjimai jums ir jūsų šeimai.

Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos
Sertifikatas SGS/FDA
Medžiaga Silikoninė Guma
Funkcija Eco-Friendly
Prekės Pavadinimas didelis pelėsių
Modelio Numeris GS084
sertifikavimo FDA,LFGB,SGS
Tipas Pyragas Įrankiai
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 6cm (3.94in x 3.94in x 2.36in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai