Alyvinė 300 vienetų 16*60mm Lempos Pendant Crystal Blizgesio Liustra atsarginės Dalys, Kabantys Krištolo Prizmės apdailos lietaus lašas

€119.73

-15%

€140.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: crystal prizmės, kabantys krištolo prizmės, šviestuvo kristalų dalys, Pigūs kristalų prizmės, Aukštos Kokybės kabantys krištolo prizmės, Kinija kristalų liustra dalių Tiekėjų.

Alyvinė 300 vienetų 16*60mm Lempos Pendant Crystal Blizgesio Liustra

Atsarginės Dalys, Kabantys Krištolo Prizmės apdailos lietaus lašas

Produkto Aprašymas >>>

------------------------------------------------------------------------------

Pavadinimas : Crystal lietaus lašas

Spalva : Alyvinė

Dydis : 16*60mm

Kiekis : 300pieces

Medžiaga : krištolas, stiklas

Naudojimas : liustra dalis arba užuolaidėlė

Išsamiau >>>

------------------------------------------------------------------------------ Kitos Kiekis

------------------------------------------------------------------------------

Kitos Spalvos

------------------------------------------------------------------------------

jei norite 16*60mm kitų spalvų ,prašome susisiekti su manimi arba spustelėkite paveikslėlyje. jei norite, 20*80mm kitų spalvų ,prašome susisiekti su manimi arba spustelėkite paveikslėlyje.

Mes crystal factory,kiekis sandėliuose yra didelis, ir mes turime daug spalvų ir dydžių yra jūsų pasirinkimas,galite pasirinkti tyčia pagal jūsų poreikį ir galime sudaryti individualų dydį ir spalvą. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Daugiau>>>

------------------------------------------------------------------------------ Jums Gali Prireikti(prašome spustelėkite paveikslėlyje, arba susisiekite su manimi):

Pastaba: 1) gaminio nuotraukas, gal šiek tiek spalvų skirtumas ir didesnis arba Mažesnis, nei realiai vienas. Prašome patikrinti, spalvą ir dydį, prieš perkant !!! 2) Importuoja muitų ar mokesčių, nėra įtrauktos į kainą. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. 100% Pasitenkinimas Garantuotas: Jei esate nepatenkinti pirkimai dėl bet kokios priežasties, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, Mes padarysime viską, kad išspręsti problemą, kol jums jaustis patenkintas. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis,prašome palikti teigiamą atsiliepimą, kai gaunate paketus.Ačiū. Susisiekite su Mumis: Mes atsakysime per 24 val. (įskaitant savaitgalius ir švenčių dienomis ).Prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Jūs galite siųsti laišką į mus. Jei jūs pasakykite mums savo elektroninio pašto, kai jūs su mumis ,mes pasistengsime atsakyti greičiau ir paprasčiau. Dėkojame, peržiūrintys šį sąrašą! Pakavimo Informacija Vieneto Tipas:gabalas Pakuotės Svoris: 0.600 kg (1.32 lb.) Pakuotės Dydis: 30cm x 20cm x 10cm (11.81 x 7.87 x 3.94 in)

Kiekis 300 vienetų
Pavadinimas crystal lietaus lašas
Dydis 16x60mm
Skersmuo 16mm
Plotis 16mm
Elemento Tipas Krištolo Sietynas
Modelio Numeris lietaus lašas prizmę
Aukštis 60mm
Ilgis 60mm
NAUDOTI Apšvietimo somo
Prekės Pavadinimas HBL
spalva ALYVINĖ
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas daug (300 vienetų/lot)

Panašūs produktai