5 Metrų 10cm Pločio Juodos Linijos Lipni Užtrauktuku Stipri Juosta Kablys ir Kilpa adesivo sugru Juosta lipni Poliravimo Šluostės

€12.08

-7%

€13.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kablys ir kilpa, lipnios užtrauktuku, kablys, kabliai, Pigūs kablys ir kilpa, Aukštos Kokybės lipnios užtrauktuku, Kinija kablys, kabliai Tiekėjų.

DAUGIAU SUSIJĘ PRODUKTAI:

Modelio NR. : FL-VHL10

Pakuotė : 5 metrai ,10 metrų ilgio, 25 metrų

Plotis : 10cm

Naudojimas: lipni pagrindo "velcro" su aukštos kokybės, Lengva nulupkite Prilimpa prie bet švarus paviršius Labai už užuolaidų, elektrinių įrankių, tvirtinimo automobilių puošybą ir kitos dalys, pvz., bagažo dangtis, automobilių sėdynės, poliravimo priemonės, apsauginiai drabužiai ir pan. 1. Jei gaminiai yra ne pats, kaip desription arba skaldytų tranzito. Mes bus išsiųsti ar grąžinti pinigus jums. 2. Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas elementus, mes priimame grąžinimas ir mainai per 7 dienas po to, kai gavote savo daiktą,tačiau jums reikia mokėti už grąžinimas prekių kaina. 3. Jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu Trademanger arba palikdami mums pranešimą dėl Kapt.lt arba rašykite mums,Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas,ir per 36 valandas savaitgaliais Mūsų darbo laikas: 8:30 RYTO iki 10:30 PM "Moneybookers", "Western union", Qiwi piniginę,kreditinę kortelę,ir Alipay yra priimtas per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO dėl Kapt.lt.

1. Mes priimame Kapt.lt Standartinis Pristatymas, China Post", DHL, EMS, TNT ir ePacket(JAV). 2. Vežėjas Apskaičiuotas Laikas: Universalus Sekimo Svetainė: www.17track.net Pastaba: išsiuntimo laiką neįeina apdorojimo laikas (5-7 darbo dienas). Retais atvejais, jūsų siunta gali užtrukti ilgiau laiko atvykti dėl vėlavimo muitinės formalumų ir švenčių dienomis Kinijoje. 3. Mūsų kaina neįeina mokesčiai, PVM, ir kitų mokesčių.Siekiant užtikrinti, kad jūs mokėti minimalaus mokesčio,mes pareiškiame, su mažos vertės.Jei norite paskelbti, kaip tikroji vertė, arba kitų, prašome palikti pranešimą.

Smėlis 5 metrų LINIJOS, 10 metrų LINIJOS, 25 metrų LINIJOS
Modelio Numeris FL-VHL10
Prekės Pavadinimas FINGLEE
Dydis 10cm
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Plytelių klijavimas
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Įrenginio Tipas Pakuotė
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Panašūs produktai