90x30cm Pakalikai kilimėlis Žavinga žaidimų pelės mygtukai žaidėjus pelės kilimėlis trinkelėmis naujų žaidimų kompiuterį padmouse karšto pardavimo nešiojamas žaisti kilimėliai

€10.56

-1%

€10.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žaidėjus pelės kilimėlis, pelės kilimėlis, pelės padas gamer, Pigūs žaidėjus pelės kilimėlis, Aukštos Kokybės pelės kilimėlis, Kinija pelės mygtukai žaidėjus Tiekėjų.

jei norite turėti sau dizainas,galite siųsti nuotrauką į mane užsakymą trinkelėmis. šis dydis taip pat turime 2mm 3mm, 4mm storio trinkelėmis ,jei jums reikia

prašome Susisiekti su manimi

Mes turime Custom pelės mygtukai į tą pačią kainą,jei jums reikia siųsti nuotraukas į jūsų, kad pranešimas

Prekių pristatymas ir Apmokėjimas: Bet kokia tvarka bus vežamos dvi dienas po apmokėjimo patvirtina, sąlyginio Deponavimo. Nemokamas pristatymas dažnai yra naudojamas China post,ir mes paramos "China post","HK post","AVS","DHL","UPS","FEDEX". Bet kokie kiti reikalavimai,plz don ' t heasitate susisiekti su manimi laisvai.

Klientų Pasitenkinimas, Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums. Jei jus tenkina mūsų produktus,plz patvirtinti, Kapt.lt ir palikti teigiamą atsiliepimą, kai gaunate prekes. Mes išreiškiame dėkingumą už kiekvieną jūsų teigiamą komentarą,kuris yra svarbus mūsų parduotuvėje. Jei esate nepatenkinti mūsų produktai,plz susisiekite su mumis taip greitai, kaip įmanoma, prieš jums palikti neigiamą arba neuroninis grįžtamasis ryšys.Mes suteiksime jums atitinkantis atsakymas afterall. Jūsų pasitenkinimas yra mano varomoji jėga perkelti toli.

Ačiū už jūsų puikų palaikymą

Stilius Mados
Pakuotė Taip
Medžiaga Guma
Dydis XL
Modelio Numeris dydis 900x300x2mm
Prekės Pavadinimas JARKU
Produktų Statusas Sandėlyje
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 40cm x 30cm x 5cm (15.75in x 11.81in x 1.97in)

Panašūs produktai