(Kig012)Gurglelove Moterų Saldus Mergina Dervos Pusė Galvos Kigurumi BJD Kaukė Japonų Anime Cosplay Vaidmenį Lolita Kaukė Crossdress Lėlės

€338.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lėlės lėlės, lėlės lėlės lėlės, lėlė mergaitė, Pigios lėlės lėlės, Aukštos Kokybės lėlės lėlės lėlės, Kinija lėlė mergaitė Tiekėjų.

Aprašymas:

Produkto pavadinimas : Gurglelove Moteris/Mergina Saldus Dervos Pusė Galvos Kigurumi BJD Kaukė Japonų Anime Cosplay Vaidmenį Kaukė Crossdress Lėlės

Produktas yra: Pusė galvos kaukė x1, perukas x 1

Medžiaga : Derva

Storis : 3mm

Pastaba : akis yra ne klijuoti prie kaukė avaoid jie plyšta nuo per shipping", kaukė būna su "velcro", todėl jūs galite klijuoti akis į jį.

Apdorojimo laikas : Kaip kaukė yra rankų darbo prekės, ne, gautas gamyklos surinkimo linijos , taip, tai užtruks apie 15 dienų

padaryti kigurumi kaukė. Mes nepriimame skubėti tvarka. Ir mes nepriimame atšaukti užsakymą per apdorojimo laikas. Plz pratęsti dar 10 dienų apdorojimo laikas po to, kai jums pateikti užsakymo , Dėkojame už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą.

Didelis pasirinkimas už akių ir perukas. Plz susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba daugiau perukas stilių. Plz spauskite čia akis atrankos:

Custom makiažo paslauga yra prieinama, jei jums reikia custom makiažas, plz susisiekite su mumis ir pateikti makiažas nuotraukų.

Dydis

Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Medžiaga Derva
Simbolių Animacinis Personažas Kostiumai
Specialios Paskirties Kostiumai
Elemento Tipas Kaukės
Lytis Unisex
Pakuotės Dydis 50cm x 50cm x 50cm (19.69in x 19.69in x 19.69in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.5kg (3.31lb.)

Panašūs produktai