Rugod Gėlių Elegantiškas, Stilingas Suknelė Moterims Karšto Parduoti Trys ketvirtadaliai Moterų Suknelė be Rankovių 2018 M. Pavasarį Atsitiktinis vestido de festa

€20.31

-40%

€33.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vestido de festa, moterų suknelė, suknelė moterims, Pigūs vestido de festa, Aukštos Kokybės moterų suknelė, Kinija suknelė moterims Tiekėjų.

Kaip sekti savo siuntinį? Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga? Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti. Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą. Nėra jokių muitų mokesčių? Paprastai mes skelbiame minimali vertė, siekiant išvengti muitinės mokesčių. Tačiau dėl įvairių politikos sričių skirtingų šalių, gali būti, kad muitinės, mokesčių, kurie turėtų būti sumokėti pirkėjas. Taigi galite palikti pranešimą kai užsakymo pateikimo apie tai, kiek vertės norėtumėte paskelbti.

Rankovės Stilius Reguliariai
Dydis One Size
Rankovės Ilgis(cm) Trys Ketvirtis
Medžiaga Vilna,Poliesteris,Medvilnė
marškinėliai suknelė moterims 2018 suknelė moterims, elegantiškas
Stilius Atsitiktinis
Prekės Pavadinimas RUGOD
Sezonas Pavasarį
skraiste femme ete 2018 Vestido de festa
Suknelė moterims pavasario Šalis suknelės
Siluetas A-Line
Lytis Moteris
Suknelės Ilgis Kulkšnies Ilgis
Talėja Imperija
Apdaila Nėra
Modelio Numeris GD072
Iškirpte V-Kaklo
Modelio Tipas Gėlių
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 5cm (11.81in x 7.87in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai