Nemokamas Pristatymas Įvairių Juokingas Klounas Kostiumai Kalėdų Suaugusiųjų Berniukas Mergaitė Joker Kostiumas Cospaly Šalis Dress Up Klounas Kostiumas Kostiumai

€12.53

-11%

€14.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: joker kostiumas, klounas kostiumas, kalėdų kostiumai, Pigūs joker kostiumas, Aukštos Kokybės kostiumas klounas, Kinija kostiumai kalėdų Tiekėjų.

Mes Laivas visame Pasaulyje .

Laivybos būdas, mes turime: Kinija Paštu, HongKong Post, Singapūras Paštu, ePacket, EMS, DHL, TNT, UPS, FedEx, Specialios Eilutės (Aramex, ZTO) ir kt.

Jei APO/FPO arba PO. Box adresas, mes galime tik laivas, per China Post, HongKong Post, Singapūras Paštu, ePacket ir EMS, negalite naudotis DHL, TNT, UPS, FedEx.

Labiausiai Nemokamas pristatymas daiktus (vertė mažesnė kaip 80-100usd, svoris mažesnis nei 2.0 Kg) yra siunčiami iš Kinijos, naudojant Kinija Paštu oro paštu, pasiekti dauguma šalių per 15-25 darbo dienas.

Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali trunka iki 30 darbo dienų.

Paprastai, jeigu prekės vertė yra didesnė nei 80-100usd, mes laivas jį išreikšti, pvz., EMS, DHL, TNT, UPS, FedEx, Specialios Eilutės (Aramex, ZTO) ir kt.

Visos prekės yra tikrinamos prieš vežimą, todėl, jei esate nepatenkinti su pirkimu, galite pasikeisti elementus vieną savaitę ir prašome susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo jūsų pirkti.

.Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas, prašome būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.

Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai. Vyrai defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.

Už jokių daiktų, prašome siųsti EMS, arba savo vietos po, kai atsiųsti atgal ir leiskite mums žinoti sekimo numerį.

Mes priimame alipay čia

Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO .

Visą mokėjimo turi būti pateiktas per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, arba kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema.

Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą, pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

Mes išsiųsti prekes per 5-7 darbo dienų po visą mokėjimas buvo patvirtinta. Jei mokėjimo nėra, jūsų užsakymas bus uždarytas automatiškai.

Rusijos vartotojams turi suteikti mums gavėjo vardą ir pavardę.

Siuntos Kinija Po oro paštu už mažiau nei 2 kg prekės yra 15-25 darbo dienas. Jei jums reikia elementą, skubiai, Prašome susisiekti su mumis express pristatymas.Mes apskaičiuosime express laivybos išlaidų už jus. Express pristatymas trunka apie 3-7 dienų atvykti.

3 mėnesių Garantija. Pirkti su pasitikėjimu.

Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.

Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo mokesčio, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.

Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus. Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę. Bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

Galima parduoti visus mūsų daiktus į savo parduotuvę.

Po to, kai jūs gaunate, kad iš jūsų klientas, galite įdėti įsakymą dėl mūsų parduotuvėje, galime laivo prekę tiesiai į jūsų kliento adresas.

Palikite mums savo klientą, pristatymo adresą ir telefono numerį, kai patalpinti jūsų užsakymą, ir pasakykite mums savo tikslius poreikius.

Jei jūs negavote ji per laivybos laikas, prašome susisiekti su mumis, be abejo. Mes tai patikrinti jūs su pašto tarnybos ir muitinės. Nes kartais ji bus atidėtas dėl eismo ar skrydžio kamščių. Prašome neatidaryti ginčų mums, mes imsimės atsakomybės išsiųsti arba grąžinti už prarastą daiktą.

Q: ar Yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

A: Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite rasti siuntos būseną(virš 5$ užsakymai) į atitinkamą svetainę.

Q: ar Yra koks nors muitinės, mokesčių?

A: Paprastai, mes bus paskelbti ne mažos vertės išvengti muitinės mokesčių. Tačiau dėl įvairių politikos sričių skirtingų šalių, gali būti, kad muitinės, mokesčių, kurie turėtų būti sumokėti pirkėjas. arba galite palikti žinutę apie tai, kiek vertės norėtumėte vertę.

Q: Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

A: Jei jūsų pristatymo apsaugos laikas bėga, bet jūs vis dar gauti jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mumis ir mes padėsime jums ją pratęsti.

Q: Visos nuotraukos yra realios nuotraukos?

A: nuotraukos visų produktų, mes parduodame, yra 100% realių šaudyti!

Q: Kaip apie produkto kokybę?

A: Jums nereikia jaudintis dėl kokybės. Mūsų įmonė yra pagrindinė maufacture Kinijoje, mūsų produktai yra eksportuojami į daugiau kaip šimtą pasaulio šalių. Mūsų darbuotojai bus Tikrinami visi produktai, atidžiai prieš pristatymas į įsitikinkite, kad kiekvienas klientas gali gauti aukštos kokybės gaminį (- ius).

Q: Kodėl Logistikos informacija yra toks lėtas, kad kai kurios šalys?

A: Visi mūsų produktai beveik neturi pelno, ir mes laivas juos nemokamai daugumai šalių, Todėl mes negalime sau leisti brangaus express, tokios, kaip DHL, "FedEx", UPS, TNT, AVS. Mes renkamės gana palankios Kinija Paštu, Oro Paštu ar Hongkong Post, Paprastai tai trunka apie 15-35 dienas daugelyje pasaulio regionų-tik kelios atokiose vietovėse reikia daugiau laiko, pristatymas. Prašome palaukti kantriai.Ačiū.

Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.

Jei turite kokių nors problemų ar klausimų dėl jūsų operacijos, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet kokį grįžtamąjį ryšį.

Dydis M, L, XL, XXL
Simbolių Klounas
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Modelio Numeris Klounas-B
Lytis Unisex
Elemento Tipas Rinkiniai
Specialios Paskirties Kostiumai
Medžiaga Poliesteris
Šaltinio Tipas atostogų
Sudedamosios dalys Liemenė,Kelnės,Viršuje,Jumpsuits & Rompers
Pakuotės Svoris 0.35kg (0.77lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 5cm (11.81in x 7.87in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai