Aipinchun Originalus CPU Aušinimo Ventiliatorius su Heatsink Lenovo B460 B460A V460 Aušinimo Radiatorius Nešiojamas Ventiliatorius

€13.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nešiojamojo Kompiuterio Aušinimo Pagalvėlės, Pigūs Nešiojamas Aušinimo Pagalvėlės, Aipinchun Originalus CPU Aušinimo Ventiliatorius su Heatsink Lenovo B460 B460A V460 Aušinimo Radiatorius Nešiojamas Ventiliatorius.

Gerbiami Rusija / Peru / Sudano draugas

Prašome rašyti savo vardą ir pavardę (pirmas vardas ir tėvo vardas ir pavardė) dėl pristatymo adresą, todėl jūs galite paprastai gauti užsakymo. Ačiū! Jei norite padaryti, pirkimas urmu, prašome susisiekti su mumis, mes suteikiame jums geriausią kainą. Mes taip pat palaikome DHL/EMS ir kitų express pristatymas metodas. Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Savybės:

Suderinami modeliai : Lenovo B460 B460A V460

Maitinimo jungtis: 4 wries

Dėmesio:

Tos pačios rūšies nešiojamas ventiliatorius gali turėti keletą gamintojai, prašome nesupranta, kad ventiliatorius mūsų parduotuvėje yra ne originalas, nes jie yra ne to paties gamintojo !

Pagrindinis ventiliatorius originalus gamyklos:

DELTA / SUNON / FORCECON / ADDA / Panasonic

AVC / SANYO / NMB / Nidec / ebmpapst

Jei jums rūpi, gamintojų gamyklos , prašome susisiekti su mumis paskirti maufacturer.

Ventiliatoriaus Funkcija:

1. Ji saugo jūsų vertingus duomenis išlaikant savo CPU cool

2. CPU ventiliatoriaus funkcijos, efektyvus šilumos išsklaidymo ir mažai triukšmo

3. Jūs galite dirbti kaip ilgai, kaip jums patinka, be kompiuterio perkaitimo

4. Išlaikyti jūsų kompiuterį atvėsti ir patogiai ant kelių ar prie stalo su šio PROCESORIAUS ventiliatorius

5. Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, yra patvarus, naudoti

6. Puikus dizainas aukšto suderinamumo ir puikiai sukomponuoti

Kaip išlaikyti CPU ventiliatorius

1.Nedėkite kompiuterio dulkėtose vietose

2.reguliariai valyti dulkių ir tepalų, kas pusmetį arba kasmet, ji yra rekomenduojama duoti anti-static pirštines

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2.Apšvietimas,ekranas ir kiti veiksniai gali sukelti SPALVOS ATSPALVIAI,prašome išsamią paveikslėlių ir teksto aprašymai nustatyti!

3. Mes turime daugiau modelių, galima pasirinkti iš. Jeigu jums reikia įsigyti didelį kiekį produktų, prašome susisiekti su mumis, mes jums geresnę kainą.

1 vnt PROCESORIAUS Ventiliatorius su Heatsink

Pastaba: Mes pakeisti šį punktą sumažinti krovinio svorį popieriaus ir maišelį atliekų. Mes garantuojame, kad prekės bus tinkamai apdoroti ir saugoti. Tegul apsaugoti aplinką kartu!

PREKĖS KODAS:BA0278

Paprastai, prekės bus išsiųstos per 2-5 darbo dienas, kai gautas mokėjimas. Jei norite greičiau vežimo būdų, kaip, pavyzdžiui, DHL/EMS arba kiti, susisiekite su mumis už papildomą pristatymo mokestį. Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties, orai, festivalio & švenčių, muitinės apdorojimo laikas, kiti. Jei pasirinksite ekonomikos laivybos metodą,kaip Yanwen ekonomikos oro paštu, kai prekės gabenamos iš Kinijos, stebėjimo informacijos nebus galima. Jei pasirinksite registre laivybos metodą,pavyzdžiui, Kinijoje po registre oro paštas/Yanwen specialios eilutės/ePacket/Kapt.lt standartinis pristatymas ir kt., sklype gali būti stebimi visą shippng būdu, išskyrus kelias šalis! Jei jums nereikia gauti užsakymus per 50 dienų, prašome susisiekti su mumis! Mes patikrinti shippment ir pratęsti, kad apsaugos laikas jums. Kartais stebėjimo informacija nėra atnaujinama laiko. Prašome palaukti kantriai.

Jei nesate patenkintas, kai jūs gaunate savo daiktus, galite ją grąžinti per 14 dienų grąžinti visą, tačiau jums reikia mokėti grįžti, laivybos mokestis. Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti. Jei produktas neveikia arba neteisingai elementus, kai gaunate siuntinį, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo įkroviklio arba siūlo grąžinti pinigus.

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas. Mūsų tikslas padaryti taip, kad visi mūsų klientai tokie pat laimingi, kaip įmanoma, o prekybos su jav. Kai būsi patenkintas po to, kai gausite prekę, prašome užpildyti užsakymo ir palikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 balai. Jei yra problema, kad daro jus nelaimingas, ar nepatenkintas, ir mažesnės kvalifikacijos ar palikti kitų atsiliepimų, prašome laikyti ir susisiekite su mumis pirmas sprendimas. Mes išspręsti problemą jums kuo greičiau.

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kada ir bet kas. Prašome palikite mums 24 darbo valandų atsakyti į jūsų laišką, problemos . Birių užsakymo geresnę kainą prieinamas, prašome susisiekti su mumis dėl kainų.

Modelio Numeris Lenovo B460 B460A V460
Medžiaga Aliuminio & Plastiko
Tipas Vieną Gerbėjai
Pakuotė No
Radiatoriaus Rūšis Oru aušinamas
USB No
Prekės Pavadinimas Aipinchun
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai