Karšto pardavimo V-kaklo, seksualus spausdinti paplūdimio grindų ilgio suknelė

€12.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: suknelė suknelė suknelė, paplūdimio suknelė, seksualus paplūdimio suknelės, Pigūs suknelė suknelė suknelė, Aukštos Kokybės paplūdimio suknelė, Kinija seksualus paplūdimio suknelės Tiekėjų.

Mūsų kompanija GANA MERGAITĖMS, daugiausia susijusius su panele apatinis trikotažas ir mados suknelė keletą metų. Mūsų stilius yra populiarus visame pasaulyje. Kas yra svarbu, mes jau lauching naują stilių, visų rūšių objektus. Padaryti kažką naujo, siekiant patenkinti customers ' need. Aprašymas 1.Spalva:kaip parodyti 2.Dydis: S-2XL 3.Mes galime jums pasiūlyti 5-15% nuolaida 4.Dėl pristatymo laikas, geras po paslaugos Pranašumas (1) Mes atnaujinti mūsų svetainėje reguliariai ir įdėti naujausias dizaino continuely. Jei esate mūsų klientas tikrai, manau, kad jums bus rasti, kad mes buvo atnaujinti latekso dizainas, apie visus elementus. (2) Mūsų kainos yra didmeninės kainos patenkinti beveik kliento reikalavimus . (3) Corporating su tarptautinėmis išreikšti, pvz., EMS, UPS, DHL, KCS, YCS, DPEX, TNT. Pasirinkti teisę laivybos kompanija jums, pagal jūsų šalies custom kai kurios specialios (4) Jūs galite atsisiųsti kainoraštį arba vietoje, kad tiesiogiai ir betarpiškai mūsų svetainėje . Pristatymas Apie laivybos būdas, mes pasirinkti, DHL, EMS, TNT, "Fedex" ir kinijos po Pastabą, nes Muitinės klirensas problema, rusų, Ukrain, Brazi, Baltarusija, šis keturių šalių, mes siūlome jums pasirinkti, AVS ir kinija paštu, tai yra geriau, Produkto nuotraukos Sexy Vasaros Femme Maxi Suknelė Raudona Tvarstis V-kaklo Wrap Aplink Dizainas Skraiste Pastaba: Dėl skirtingo šviesos ir monitoriai , spalvos nuotraukose, gali būti įvairi. vartotojo informavimas Vasaros Femme Maxi Suknelė Raudona Tvarstis V-kaklo Wrap Aplink Mantija Dizaino

Factroy nuotraukos Išmoka Visą išmoką, turi būti pateiktas per 7 dienas nuo pateikiant užsakymą. Grąžinti Mums gaila, kad prekė yra su trūkumais, ir mes aktyviai kovoti su tokių incidentų. taip pat reikia jūsų pagalbos. Pirma: Jei prekės yra su trūkumais, prašome pranešti mums per 3 dienas po pristatymo. Antra: prašome fotografuokite vaizdą, kai prekė yra su trūkumais, ir tada siųsti nuotrauką į mus el. paštu, kad galėčiau pateikti juos mūsų Technikos Direktorius, po to, kai ji patikrinti ir sutinkate, mes pridėti naujieną kitam užsakymui nemokamai. Trečia: jei mes negalėjo Identifikuoti. Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, siekiant gauti grąžinamąją išmoką arba biržos prekių. Pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas. Tačiau siekiant kompensacijos už nuostolius klientams, mūsų vertinimu, mes bus suteikti savo kai kurių daugiau nuolaidų dėl kito tvarka. Atsiliepimus Prašome Susisiekti su mumis prieš Palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas, laiku. Dėkojame už jūsų supratimo ir bendradarbiavimo, iš anksto.

Audinio Tipas Broadcloth
Didmeninė svetainę www.pglingerie.com
Prekės Pavadinimas AILINGE
Rankovės Stilius Reguliariai
Sezonas Vasaros
Talėja Imperija
Pristatymo Kaina nemokamai
Kilmės vieta Kinija
Stilius Atsitiktinis
Dydis S-2XL
Medžiaga Poliesteris,Šifono,Spandex
Apdaila Puoštas
spalva kaip rodyti
Svoris 0.18kg
Modelio Tipas Spausdinti
Elemento Tipas maxi suknelė
Iškirpte V-Kaklo
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Lytis Moteris
Modelio Numeris M88026
Siluetas Plisuotos
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.62kg (1.37lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 25cm x 2cm (11.81in x 9.84in x 0.79in)

Panašūs produktai