Kietumas Vaškas Žiedas Vamzdis Drožyba Papuošalai Priėmimo Įrankis T250

€9.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: formavimo priemonės, papuošalai formavimo priemonės, vaškas žiedas vamzdis, Pigūs formavimo priemonės, Aukštos Kokybės papuošalų formavimo priemonės, Kinija vaškas žiedas vamzdžių Tiekėjų.

Šio unikalaus vaško gali būti iškirpti, formos ir net naudojami atgaminti sudėtingiausias dizaino detales. Idealiai tinka gaminant įvairių formų & smulkiai išsamios liejiniai, įskaitant žiedus, drožyba vaškas yra trijų kietumo laipsnius. Lengva naudoti

Mokėjimo

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Grįžti&Grąžinti

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Kapt.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Atsiliepimai

Mieli pirkėjai, jeigu pastebėsite kokių nors problemų, apie mūsų produktus po gauti juos, prašome nedelsiant susisiekti su mumis ir parodyti mums, kai nuotraukos problemų. Mes, kad mūsų geriausias pastangas, kad išspręsti jas jums. Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, mes labai vertiname tai, kai jūs suteikiate mums penkių žvaigždučių atsiliepimų. Labai ačiū!

Medžiaga vaškas
Elemento Tipas Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai
Prekės Pavadinimas du kartus vienas
Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas Pelėsis
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai