2017 naują atvykimo mados karšto pardavimo moteris rudens-žiemos megztinis apvaliu kaklu Dugno megztiniai moteris aukštos kokybės ZL631

€15.53

-19%

€19.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žiemos megztinis, mados džemperis, megztinis mados, Pigūs žiemos megztinis, Aukštos Kokybės mados džemperis, Kinija megztinis mados Tiekėjų.

Tarptautinės Pirkėjų Atkreipkite Dėmesį:

1. Dėl rankos matavimo prašome leisti šiek tiek nukrypimas(1-3cm) matavimo duomenų. 2. Spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia ryškumas jūsų monitorius ir šviesos ryškumą. 3.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti. Prekės bus išsiųstas pirkėjo pristatymo adreso tik, todėl prašome Patvirtinkite, kad galima spręsti apie prieš mokėti per . Bet kartais be kita nacionalinės pristatymas labai priklauso nuo Kurjerių Įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai. , Jei jums nereikia gauti savo prekės ontime, prašome susisiekti su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos. Dėkojame už jūsų supratimą. Pristatymas Metodas: prekės bus išsiųstos, China Post , Tai užtruks 15-25 darbo dienas nuo išsiuntimo dienos. Prekės bus vežamos USPS į JAV, Visiškai Saugus! KIEKVIENAS PAKETAS Turi SEKIMO NUMERĮ. Tai užtruks 7-12 darbo dienas nuo išsiuntimo dienos. Mes taip pat tiekimo su DHL, UPS, EMS express pristatymas, bet reikia mokėti daugiau pinigų express pristatymas. Laivybos Laikas: Visi daiktai bus išsiųstas jums per 3-15 darbo dieną Nuo pirkėjo sėkmingą apmokėjimą . Pristatymo laikas Tarptautinės paketo trunka apie 15-60 dienų, kad laivas į paskirties vietą; paštu office pastaruosius laivybos statistika ataskaita. Grįžta priimti per 14 dienų po to, kai pirkėjas gauna prekę.(Išskyrus nenatūralu žalą mo ar misusage).100% pinigų grąžinimo Garantija! Visos prekės bus išbandyta 100% iki pristatymo. Jei elementas yra defected tvarkymo pašto,Pirkėjas per 14 dienų nuo gavimo datos keitimosi naują. Visos laivybos mokesčius už grąžinamas prekes yra tobe apmoka pirkėjas,Prašome susisiekti su mumis dėl grąžinimo adresas, Mes palikome teigiamų atsiliepimų jums gavęs mokėjimą. Jūsų atsiliepimai mums labai svarbi, teigiamų atsiliepimų ir 5 Rezultatas DSR yra labai dėkingi. Prašome leiskite mums žinoti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą arba 1 tašką, 2point mažai DSR arba atidaryti visus ginčus ir , prašome suteikti mums galimybę išspręsti visas problemas, ir mes stengiamės patenkinti savo poreikius.

Lytis Moteris
Pagrindinės medžiagos kiekis Vilna
Uždaryti Tipas Nėra
Medžiagos Sudėtis Polyster
Švelnumas Minkštas
Modelio Tipas Kietas
Apykaklės O-Kaklo
Medžiaga Vilna
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Storis Micro storis
Apdaila Nėra
Sezonas Rudenį, Žiemą
Dydis S,M,L,XL,2Xl,3Xl
Modelis bodycon
Technics Butas Megzti
Modelio Numeris ZL631
Elemento Tipas Puloveriai
sudedamoji dalis, ot pagrindinės medžiagos kiekis 81%-90%
Kilmės vieta žemyną, KN
Stilius Atsitiktinis
audinio pavadinimas Vilna
spalva 18 Spalvų
Rankovės Stilius Reguliariai
Drabužių Ilgis Reguliariai
Prekės Pavadinimas jsfly
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai