2018 m. Vasaros Mados Aukštos kokybės Apvalios kaklo 5 Saldainiai Spalvos Medvilnės Pagrindinis T-shirt Moterims, Paprastas Paprastas Marškinėliai Moterims Trumpas Rankovės

€8.25

-57%

€19.19

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ponios t-shirt, medvilnės marškinėliai, prekės ženklo moterys, Pigūs moteriški marškinėliai, Aukštos Kokybės medvilniniai marškinėliai, Kinijos prekės ženklo moterys Tiekėjų.

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis. Mes atsiųsime elementus per 12 dienų, kai mokėjimas yra baigtas. Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visos tarptautinės siuntos, nes skirtumas muitinės kliringo metu įvairiose šalyse, kurios gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

1 .Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go# 3. Mes grąžinsime JUMS VISĄ LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Kapt.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktai yra ne toks, kaip žadėta.

Mes suteiksime teigiamą grįžtamąjį ryšį, kai gausime mokėjimą,skatinti sveiką Ali bendrijos,mes tikimės, kad jūs padaryti tą patį mums. Mes norime, kad jūs suprantate, kad mes vertiname klientų aptarnavimo milžiniškai. Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą,prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš palikite mums neigiamų atsiliepimų. Esame įsitikinę, kad visada yra sprendimas, ir mes tikrai nenorime, blogas grįžtamasis ryšys turi būti, kai sandoris baigiasi

Medžiaga Medvilnės
Drabužių Ilgis Reguliariai
Prekės Pavadinimas JuiOy prekės
Apdaila Siuvinėjimo
Viršūnės Tipas Tees
Dydis M, XL, XXL, XXXL
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Modelio Tipas Laiškas
Rankovės Stilius Reguliariai
Modelio Numeris 0-6
Lytis Moteris
Audinio Tipas Megzti
Stilius Mados
Elemento Tipas Topai
Apykaklės O-Kaklo
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.25kg (0.55lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai