4 ertmių aliuminio lūpų užpildymas pelėsių 12.1 mm,4 ertmės, lūpų stick užpildyti pelėsių 12.7 mm, aliuminio mould_Moondrop Formos

€59.65

-5%

€62.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: liejimo formos, stick lūpų, stick pelėsių, Pigūs liejimo formos, Aukštos Kokybės klijuoti lūpų, Kinija stick pelėsių Tiekėjų.

4 ertmių aliuminio lūpų užpildymas pelėsių 12.1 mm,4 ertmės, lūpų stick užpildyti pelėsių 12.7 mm, aliuminio mould_Moondrop Formos

(prašome pastaba puodelio dydį, prieš atsiperka, ar mes automaticly laivo atsargų dydis)!!!

Lūpų Forma: A. Mėnulis lašas B. Vandens lašas C. Iškėlė vandens

Su Logotipu ant viršaus ar šono lūpų. $20 papildomų mokesčių.

Daugiau produkto paveikslėlius, rodo informacijos:

Dydis Aprašymas:

Dydis, mes siūlome, yra reguliarus dydis europos ir amerikos pirkėjams. jei nesate visiškai tikri dėl savo lūpų puodelio dydį. prašome tiekimo lūpų vamzdelį, kad mums prieš užsakymą, mes tinkinti pelėsių pagal tikslią pakavimo, siekiant užtikrinti, pelėsių bus dirbti jūsų lūpų vamzdelį.

Valymo ir Priežiūros Instrukcija Lūpų Pelėsių& Makiažo Pieštukas:

1. Kai gaunate pelėsių, Pirma, kad ji mirkyti kosmetika balta aliejus ar alyvuogių aliejaus,tada nuvalykite pelėsių su medvilnės tamponu arba minkštu skudurėliu išlaikyti pelėsių sausas.Įsitikinkite, kad naudojate medvilnės tamponu arba nuvalykite alyvos sausas niekada stipriai nuvalykite pelėsių, trinties lengvai blackens pelėsių. Jei nenorite, kad ji mirkyti balta aliejus ar alyvuogių aliejaus, bent jūs turite patikrinti, ar skylė yra smirch viduje, jei yra, prašome nuvalykite minkštu audiniu.

2. Jei naudojate pelėsių pirmą kartą arba po ilgo laiko, laikymo, tai geriau, kad jums ne pirmas 2-3 partijas užpildyti medžiagos. Šiuo atveju jūs galite pašalinti nuo techninės priežiūros aliejus arba lūpų likučių paliko paskutinį kartą.

3. Supilkite Lūpų į formą, įdėti ją panaikinti 30 minučių, nuolat, temperatūra, jei jūs įdėti jį į šaldytuvą, aušinimo 20 minučių yra pakankamai, po lūpų, kaip kietas, ir tada švelniai pašalinti pelėsių padengti, siekiant užtikrinti, kad lūpų dažai apačioje pelėsių, be traukdami su dangteliu, sraigtiniai taurės lūpų atveju į viršų, įterpti į užpildytas lūpų pelėsių ertmė-paspauskite tvirtai į apačią, pelėsiai, tada ištraukite straightly.

4. Kai valymas pelėsių. Prašome atkreipti minkšta šluoste nuvalykite pelėsių ir viduje lizdą, jei saugojimas ilgą laiką prašome tepinėlio Balti Parafino Aliejaus ar Silikono Aliejaus pusėje lizdo. Jei jūs jį naudoti dažnai taip pat prašome prisiminti, kad tepinėlis Balti Parafino Aliejaus ar Silikono Aliejaus pusėje lizdą po kurio laiko prie išlaikymo pelėsių, geros būklės.

Perspėjimas: venkite liesti su vandeniu, Bus pažeisti paviršiaus, iš aliuminio, dėl kurių padaryta žalos pelėsių ir sutrumpinti tarnavimo laiką, Jei nesate atsargūs ir ryšį su vandeniu, prašome imtis sausa minkšta šluoste, nuvalykite jį iš karto.

Mokėjimo Terminai:

Sąlyginio DEPONAVIMO/Paypal IR TT yra visiems priimtinas; nereikia atsipirkimo prieš pat gauti mūsų patvirtinti. mes patvirtinti laivybos išlaidų pagal atnaujinimas norma!

Pristatymas Funkcijos :

Pristatymas Būdas:

1) Jei pasirinkote Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus. Mes laivų via Kinija Po Eilinio Mažas, be to, šis laivybos kelias yra Kapt.lt Rekomenduojama.tačiau šis laivybos kelias tik stebėti paketą, kai pakuotė yra iš mūsų įmonę "skridau". Po paketo skridau į savo šalį, jūs negalite sekti, kur jis yra. Bet nesijaudinkite, ji gali atvyko į jums laiku, jei jums reikia visą stebėjimo info, kad nuo mūsų kompanija į savo namus (Adresatas), prašome nedvejodami pasirinko Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, prašome pasirinko kitų laivybos būdas,ačiū

2)Jei pasirinksite pardavėjo pristatymas būdu, mes išsiūsime jums, pagal kurią pristatymas yra geriausias jūsų šalis, kaip Kinija Paštu, Oro paštu, Hongkong post oro pašto, ,Švedija Paštu, Nyderlandai,E-paketinio, Estija paštu, oro paštu, Vietnamas Etatų......ir t.t.

Laivybos Laikas:

5) ePacket Į JAV: 7-15 dienų

6) Kinija/Honkongas/Singapūras/Švedija/Netherlans/Estijoje Po Oro Paštas: Aplink 15-45 darbo Dienų, kita šalis imsis kitu laiku.

7) Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius: Maždaug 20-60 Darbo dienas

8) Laivybos laikas Rusija bus 30-50days ar ilgiau dėl griežtų vietos muitinės patikrinimo.

9) Laivybos laikas Brazilija bus 50-100days ar ilgiau dėl griežtų vietos muitinės patikrinimo.

10) Jei pasirinksite DHL, "Fedex", EMS, UPS laivybos bus greičiau, paprastai 7-15 darbo dienų

Specialių Instructionn apie laivybos laikas:

prašome reikia pažymėti, pristatyti laiką jūs matote internete yra sistema automatiškai parodo. ne 100% garantija.

tai priklausys nuo muitinės formalumų efektyvus. kartais tai gali būti net daugiau. mes neturime

priimti prašymą grąžinti pvm, jei jūs negalite gauti paketą laiku, nes sistema rodo. jei jums rūpi pristatyti

laikas prašome pasirinkti, greitai express būdu, tokių kaip DHL, "FEDEX" ir UPS. dėkojame už jūsų prašome suprasti!!!

Grįžti/Grąžinimas:

Mes niekada neprisiima jokios priežasties grąžinti pinigus. Grąžinimo sąlygos, kaip nurodyta toliau:

A. Produktai yra sugadinta, kai pirkėjas pirmiausia atidarykite dėžės, nufotografuoti parodyti pardavėjui per 3days, mes grąžinsime vertė kartą gauti realus įrodymas iš pirkėjo(per 3days, nes gauti pirkėjų įrodymas) B. Kiekis yra trūkumas. Tiesiog parodykite mums, vaizdo, nes pirmiausia atidaryti langą, parodyti mums, kiekis galite tikėtis. Mes grąžinsime ieškinio vertė iš karto. (per 3days, nes gauti pirkėjo pareiga). C. Jei pirkėjas susidarytum prekei, prašome mums parodyti nuotrauką, kaip įrodymą. Po to, kai mes susitarti dėl ieškinio, prašome grįžti į mus per 30days. mes persiųs teisingą elementus, po to gauti grįžo daiktai. Taip pat pasirūpinsime mes pakeitimo laivybos kaina.

Kiekis 1set
Dydis 4 cavities
vidinis taurės dydis 11,8 mm 12.1 mm 12,7 mm
Medžiaga Aliuminio
Modelio Numeris CM-LSM-4-MD
Elemento Tipas Makiažo Įrankių Rinkinys
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.6kg (1.32lb.)
Pakuotės Dydis 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)

Panašūs produktai