2017 Vyrų Titano Lydinio Kokybės Progresiniai lęšiai, Akiniai Skaitymui Mados Aikštė Pusė Ratlankio Klasikinis Multifocal Akinius Vyrams

€32.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mados akiniai skaitymui, skaitymo akiniai, skaitymo akiniai mados, Pigūs mados akiniai skaitymui, Aukštos Kokybės akiniai skaitymui, Kinija skaitymo akiniai mados Tiekėjų.

Pastaba: Prašome atidžiai perskaityti šiuos 1. Tai yra baigti palaipsniui akiniai skaitymui +100 reiškia:matyti toli yra 0 laipsnių,pamatyti, šalia yra +100 laipsnių +125 reiškia:matyti toli yra 0 laipsnių,pamatyti, šalia yra +125 laipsniu +150 reiškia:matyti toli yra 0 laipsnių,pamatyti, šalia yra +150 laipsnių +175 reiškia:matyti toli yra 0 laipsnių,pamatyti, šalia yra +175 laipsnių +200 reiškia:matyti toli yra 0 laipsnių,pamatyti, šalia yra +200 laipsniu +225 reiškia:matyti toli yra 0 laipsnių,pamatyti šalia yra +225 laipsnio +250 reiškia:matyti toli yra 0 laipsnių,pamatyti, šalia yra +250 laipsnis +275 reiškia:matyti toli yra 0 laipsnių,pamatyti, šalia yra +275 laipsnis +300 reiškia:matyti toli yra 0 laipsnių,pamatyti, šalia yra +300 laipsnio +325 reiškia:matyti toli yra 0 laipsnių,pamatyti, šalia yra +325 laipsnis +350 reiškia:matyti toli yra 0 laipsnių,pamatyti, šalia yra +350 laipsnis 2. akiniai data yra pats ant abiejų pusių 3. nėra astigmatizmas akiniai data 4. mokinys atstumas tinka dauguma pagyvenusių 5. stebėjimo abiejose objektams, jei akyse matyti objektus iš dviejų lęšių, jums gali rasti, kad aiškumo ir sumažinti. Tai normalu, nesijaudinkite, jums tereikia pasukti galvą šiek tiek ir pabandyti pažvelgti į objektyvo centrą ir jums jaustis labai aiškus. 6. atkreipkite dėmesį, kad pradedant naudoti progresinių lęšių reikia judinti galvą, bet jūs netrukus galės prisitaikyti prie jos. 7. Jei norite tinkinti, prašome susisiekti su mumis ir pateikti savo receptą su mumis

Dėl skirtingų priemonė, yra 1-3 mm klaida

Pateikdami užsakymą, nurodykite savo teisę ir tiksliai adreso informacija atidžiai. Tai padės jums pasirašyti savo sklypas be problemų.

Kredito užtikrinti, kad visos nuotraukos natūra fotografavimo, prašome būti tikri, kad pirkti. Fotografavimo šviesos, kampu ir spalvų rodo, fizinės ir nuotraukas, gal todėl man skirtumų! Kokios vyrauja.

DUK 1:Kaip pateikti užsakymą? Naudojant pirkinių krepšelį užsakymą. 2:Kaip aš galiu mokėti už užsakymą? Mes priimame Alipay,Vizos,Kredito Kortelės", Vakarų Sąjunga,...Banko pavedimu ir kt.

Mes atsiųsime elementus, maždaug per 2-5 darbo dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos. Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl skirtingų muitų kliringo kartus atskirose šalyse. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, finansų maklerio mokesčiai, muitai ir mokesčiai už importą į savo šalį. Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus. Jūsų pasitenkinimas yra tai, ko mes siekiame! Mes padarysime geriausia pasiekti šio tikslo!! Jūsų Teigiami komentarai yra raktas į mūsų verslo sėkmę. Maloniai prašome, kad jūs imtis minutę palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas (DSR) 5. Mes iš anksto dėkojame už jūsų laiką ir nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs esate patenkintas savo pirkiniu ir mūsų paslaugos. Jums turėtų būti nepatenkinti su jūsų sandoris: Jokių problemų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neigiamą grįžtamąjį ryšį, kaip mes padarysime labai geriausiai išspręsti problemą savo pasitenkinimą. išspręsti problemą, kad jūsų pasitenkinimą. Komunikacija dažnai yra raktas išspręsti problemas.

Lęšių Optinės Požymis Anti-Reflective
Akių Recepto SPH 0 DAA 100, SPH 0 DAA 125, SPH 0 DAA 150, SPH 0 DAA 175, SPH 0 DAA 200, SPH 0 DAA 225, SPH 0 DAA 250, SPH 0 DAA 275, SPH 0 DAA 300
rėmelio spalva Juoda, Pilka, Ruda
Rėmas Medžiaga Lydinys
Lęšio Plotis 5.6 cm
Akiniai Tipas skaitymo akiniai
Lęšių Medžiaga CR-39
Danga HMC
Lęšių Spalva Balta
Prekės Pavadinimas JIE.B
Modelio Numeris 0058
Lytis Vyrai
Elemento Tipas akiniai
Lęšio Aukštis 3,5 cm
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Pakuotės Dydis 17cm x 7cm x 6cm (6.69in x 2.76in x 2.36in)

Panašūs produktai