Paletės peilis paveikslai Profesionalus Menininkas,24x24inch(60*60cm),nemokamas pristatymas

€48.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: peilis tapyba, paletės peilis tapyba, paletės peilis, Pigus peilis tapyba, Aukštos Kokybės paletės peilis tapyba, Kinija paletės peilis Tiekėjų.

E

S

C

R

P

T

O

N MENAS :

Valtis naftos tapyba

Vidutinės: Naftos Tapyba ant Drobės

*Ne spausdinimo, ne plakatas, ne perdavimo Drobės Išvedimas: 100% Rankomis Dažyti Profesionalus Menininkas Dydis: 24x24inch (1inch=2,5 cm)

*Papildomos drobė sienos 1-1.5" dėl tempimo Būklė: Aukščiausios Kokybės Frame/Ruožas:

Neįrėminti/Unstretched

100% Originali Rankų Dažytos marina/valtis, Aliejus, Tapyba ant Drobės!

(Prašome būti ware, kad paveikslėlyje gali šiek tiek iškraipė tikrąjį dydį ir spalvą tapyba)

Mokėjimo Būdai - Sąlyginio Deponavimo

Mes siūlome Sąlyginio mokėjimo (greitai, lengvai ir saugiai). Žinokite, kad grąžinamoji išmoka bus išduota tuo pačiu būdu, kad pirkėjas sumokėjo mums. Kreditinės Kortelės :

Mes galime priimti visų rūšių pagrindinių kredito kortele (visa/Master/Discover/American Express) per sąlyginio Deponavimo, ir vis dar galite sumokėti kreditine kortele kaip svečias narys, sąlyginio Deponavimo, kai jūs pamiršote savo sąlyginio Deponavimo slaptažodį ar jūs neturėjau Depozitinę sąskaitą nustatyti. Visi kiti mokėjimo būdai ir galimybės:

Visi kiti mokėjimo būdai, rašykite man pirmą kartą, prieš perkant įsitikinti, kad aš, sutiktų savo mokėjimo galimybes. Paprastai, mes don ' t pasiūlyti pikapas paslaugų.

- Laivybos ir Tvarkymo - Laivybos Laikas: Tapyba bus vežamos tiesiogiai iš menininko jums per 7-10 darbo dienų nuo mokėjimo buvo panaikintas (dėl kiekvieno iš mūsų menininkai turi savo grafiką, laivybos, taip pat mes norime, kad mūsų menininkai, norėdami susikoncentruoti į kūrinį, o ne laivybos paketai, taigi mes vertiname jūsų kantrybę). Tai gali užtrukti ilgiau, jei yra daiktas, individualų ar specialų užsakymą. Prašome leisti 5-10 darbo dienų punktas atvykti priklausomai nuo šalies/vietovės. Krovinio Vežėjas: Prekės bus pristatomos per express paslaugos, kiekvieno elemento bus apdorojami ir supakuoti atsargiai (per vamzdį, kartoninė dėžutė ir pan.) siekiant užtikrinti, kad jūs gaunate savo prekės geros būklės! P patobulinti Numeris: skubiai laivybos ir pristatymo, prašome pateikti savo dienos telefono numerį kartu su savo mokėjimo už vežėjo pristatymo tikslas. Custom Nedelsiant: Pardavėjas turi kontroliuoti užsakymą kontrolės vėlavimo. Kartais prekės bus grąžintos pardavėjo dėl atidarytų pakuočių (o gal pažeista), būkite kantrūs, bendrauti su pardavėju, jei tai yra atvejis.

- Pateikti Didmeninė Užklausą - Norėdami užsakyti kelis kopijos mūsų naftos paveikslai su individualų dydį, stilių arba reikalavimai (tempimo arba rėmo paslaugas), prašome pateikti didmeninė tyrimo išsaugoti tūris užsakymo sukursime specialų buy-it-now sąrašą už užsakymą.

- Pritaikymas savo reikmėms & Dauginti, - Jei norite, kad mūsų tapybos kitą dydį/stilius; Jei norite konvertuoti savo mėgstamą nuotrauką į aukštos kokybės naftos tapyba ant drobės; Jei norite atkurti, arba pritaikyti bet kokią dažymas; sukursime specialų buy-it-now sąrašas jūsų užsakymą..

- Atsiliepimai - Teigiami atsiliepimai yra labai svarbus verslui . Mes darome viską, kad pateikti aukštos kokybės prekės jums ir ačiū už teigiamų atsiliepimų. Jei yra problema su jūsų užsakymą, būtinai susisiekite su mumis. Manau, kad mes galime, kad esate patenkintas per mūsų pastangas. Mes tikimės, kad tai ne tik operacijos, bet taip pat padaryti savo gyvenimą geresnį.

- Apie mus - Mes esame viena iš profesinės bendrovė, susijusius su ranka-priėmimo naftos tapyba. Mūsų menininkai yra su daug įgūdžių ir patirties, Dauguma jų baigė mokyklą, amatų ir menų gerai, švietimo ir mokymo ,gerai, kad visų rūšių tema tapyba. Todėl galime pasiūlyti jums merchandises su aukštos kokybės ir konkurencingos kainos, paprastai mūsų klientų yra tapybos atstovo, viešbučių, galerijų, suvenyrų įmonės ir pan.

100% rankomis dažyti aliejus ant drobės gali būti pritaikyti pagal jūsų poreikius. Jei norite ,galite mums atsiuntė nuotrauką, mes dažyti pagal prašomas specifikacijas...

Jei ką nors galime padaryti už jus, prašome susisiekti su mumis laisvai.

(Aliejaus tapybai reprodukcijai mėginių )

Tapyba be rėmo arba ištemptas barai : drobė bus susukti.

Tapyba su ištemptas barai : bus įdėti į kartono dėžutėje su kabliukais .

Aliejiniai dažai

Mūsų Galerija

Formos Aikštė
Stilius Impresionistų
Rėmas No
Medžiaga Drobė
Forma Vieną
Prekės Pavadinimas grynas meno erdvė
Modelio Numeris Monet meno
Kilmės vieta Fujian, Kinija (Žemyninė)
Kaligrafijos ir tapybos tipas Drobė, Tapyba
Rėmelio režimu Neįrėminti
Tipas Naftos Paveikslai
Paramos Bazės Drobė
Technics Rankomis Dažyti
Dalykai Dekoracijos
originalus No
Vidutinis Aliejus
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 60cm x 5cm x 5cm (23.62in x 1.97in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)

Panašūs produktai