Spalvingas Medinis intelektinės žaislas 5 ramsčių trinkelių rinkinys, spalvų ir formų atpažinimo

€12.94

-4%

€13.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: blokuoti rinkinys, žaislas langelyje nustatyti, medinių blokų žaislai, Pigūs blokuoti rinkinys, Aukštos Kokybės žaislų blokuoti rinkinys, Kinija medinių blokų žaislai Tiekėjai.

Pradinė kaina $15.6. Dabar ??? Pradinė kaina $11.51. Dabar ??? Pradinė kaina $14.83. Dabar ??? Pradinė kaina $9.98. Dabar ??? Pradinė kaina $10.98. Dabar ??? Pradinė kaina $20.29. Dabar ??? Pradinė kaina $20.38. Dabar ??? Pradinė kaina $16.82. Dabar ??? Pradinė kaina $12.98. Dabar ??? Pradinė kaina $10.97. Dabar ???

Mielas draugas, Kinų Universalinėje parduotuvėje!

Mūsų parduotuvėje yra profesinės vaikų žaislų parduotuvėje, galite rasti daug įvairių rūšių žaislų, taip pat kas nors galite man pasakyti.

Tai yra jūsų kūdikio geros pasirinkti gerą parduotuvėje.

Čia mes garantuojame aukštos kokybės produktas ir greitai tarifo paslaugų.

Labai ačiū! Spalvingas Medinis intelektinės žaislas 5 ramsčių trinkelių rinkinys, spalvų ir formų atpažinimo Spalva: spalvinga Medžiaga: medis Išmatavimai: 16*15*12 cm Tinka: 2+ metų Svoris: 0.5 kg Dėmesį : dažniausiai tai kainuos apie 1 mėnesį į savo šalį siunčia Kinija paštu, oro paštu, bet į karšto pardavimo sezonus (per keletą ypatingų dienų) jis gali kainuoti apie 2 mėnesių. Jei jūs negalite laukti, kad ilgai nereikia pateikti užsakymo . Mes taip pat tikimės, kad jums bus gauti prekes kuo greičiau, bet mes negalime kontroliuoti greitį, transporto, labai ačiū už jūsų supratimą. Mokesčiai

1) kad bus paskelbta, kaip dovana ir mažesnės vertės pašalinti ir sumažinti savo užsakymą mokesčių, ir lengva užsakymą tyrimą.

2) taisyklės skiriasi kiekvienoje šalyje, deja, nėra būdas mums žinoti relus, taisyklių, papročių tradicijas, patirtį, dokumentus, kiekvienoje šalyje, Todėl mes negalime teikti konsultacijas apie mokesčius savo šalyje, tačiau jei žinote, kad informacija apie mokesčių taisykles, į savo šalį, tiesiog pasakykite mums, mes esame daugiau nei laimingi galėdami atlikite savo žingsnį. Pristatymas

mes paramos nemokamas pristatymas kinija paštu, oro paštu, paprastai jis kainuos 15~45 dienų į savo šalį. bet kai atvyko į pardavimo sezonui, bendrovė Kinija paštu bus tenka kovoti su tūkstančiais paketo kiekvieną dieną, ir custom sustiprins priežiūros kiekvienos pakuotės, bus daug išorinių veiksnių sukelti vėlavimą, gal jis kainuos daugiau, nei 2 mėnesius, į savo šalį. jei norite pirkti, dovana, kai ypatingą dieną, ji yra gera jums, pirkti prieš 2~3 mėnesiai prieš. ačiū Grąžinti

1) gaminius su Trūkumais, derinimo, turi apie tai pranešti per 3 dienas kartu su nuotraukomis, nekokybiškų dalių, mes galime atsiųsti naują pakeitimas, tačiau klientui reikia mokėti krovinių

2) jei norite grąžinti pinigus, tik suma prekės pati Atsiliepimai

Jei esate laimingas su prekės gavote, pls mums duoti teigiamų atsiliepimų, jūsų patvirtinamuosius yra galia darbo. Spalvingas medinis intelektas žaislų blokus, šiek tiek patraukite krepšelį nuotaika kaniulė ramstis transporto priemonės JAV dolerių 21.04 /vnt Super mielas spalvingas panda nustatyti 4 skiltis ramsčių vaikų švietimo žaislas medinių blokų 1pc JAV dolerių 16.89 /vnt candice guo! Karšto pardavimo švietimo Medinių žaislų 4 ramsčiais drugelis blokai kūdikiai mėgsta labiausiai 1pc JAV dolerių 21.28 /vnt Candice guo! Naujas atvykimo karšto pardavimo spalvinga švietimo medinis žaislas išmintis penkiais ramsčiais blokai ankstyvo mokymosi 1pc JAV dolerių 18.65 /vnt.

Aukštos kokybės medinių žaislų vaikams švietimo spalvinga dėlionė 4 ramsčiais blokai JAV$ 26.98 /set Candice guo! Naujas atvykimo karšto pardavimo spalvinga švietimo medinis žaislas keturių ramsčių blokai spalvos & formų pažinimo 1pc JAV dolerių 17.78 /vnt Candice guo! Naujas atvykimo karšto pardavimo super mielas švietimo spalvingas medinis žaislas caterpillar intelektas blokų 1 set JAV dolerių 17.78 /vnt.

Amžius > 3 metų
Modelio Numeris no
Lytis Unisex
Medžiaga Mediena
Tipas Blokai
Klasifikacija Surinkimas
Medienos Bloko Rūšis Geometrinis Blokų Montavimas
Įspėjimas no
Pakuotės Svoris 0.6kg (1.32lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 16cm x 15cm x 12cm (6.30in x 5.91in x 4.72in)

Panašūs produktai