Oficialus PEAKMETER Nešiojamų Smart AC Skaitmeninis Apkabos Metrų Multimetras AC Srovė Varža Tęstinumą Matavimo Testeris

€20.36

-18%

€24.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: apkaba matuoklis, apkaba metrų multimetras, skaitmeninis apkabos metrų multimetras, Pigūs apkabos matuoklis, Aukštos Kokybės apkabos metrų multimetras, Kinijos skaitmeninio apkabos metrų multimetras Tiekėjų.

Oficialus PEAKMETER Nešiojamų Smart AC Skaitmeninis Apkabos Metrų Multimetras PM2018S AC Srovė Varža Tęstinumą Matavimo Testeris

Baterijos (neįtraukta dėl Oro pašto taisyklė)

Jei norite daugiau sužinoti apie vaistą, prašome palikti savo el. pašto adresą į jav. Mums bus daugiau nei laimingi siųsti anglų kalba PDF instrukcija su jumis. Jei jis yra patogus, nepamirškite palikti savo komentarus mūsų nuorodą. Todėl, kad mes žinome, kaip mes galime teikti geresnes paslaugas jums ir jei jums patinka mūsų produktas, prašome įtraukti mus į savo parduotuvėje, sąrašą. Ačiū!

Apmokėjimas:

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, ir T/T. Visomis pagrindinėmis kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. Pirkėjų JAV, JK, Ispanija, Prancūzija, Italija ir Vokietija gali sumokėti per PayPal

2. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite iš naujo, Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

3. Pažymėti: pirkėjas Brazilija / Argentina, Turi būti nurodyta, kad CNPJ (CPF) /PVM Nėra. kai kad jav, rusijos pirkėjai, turėtų būti " siūlo Visą gavėjo Pavadinimas, be to, jeigu įmonės pavadinimas nėra ir vien asmeninio verslo, sklypo bus turėjo pristatyti EMS TIK į Rusiją.

4. Jei yra importo muitus ar mokesčius ,tai yra pirkėjo atsakomybė.

Prašome atlikti mokėjimą per 5 darbo dienas po to, kai jūs įdėti savo užsakymą.

Prašome nedėkite savo užsakymą, jei nesate ketinate pirkti

Vežimą:

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dauguma mūsų produktų yra pridėtinės Nemokamas Pristatymas metodas jums išskyrus kelias šalis, kurios yra iš pristatymo asortimentą, prašome Pasirinkti teisę vežėjas savo paskirties vietą, ar jūs palankiai įvertino konsultuotis su mūsų klientų aptarnavimo geriausia pristatymo būdą. Be to, mes atsiųsime žinutę į jūsų laivybos pasiūlymą. Jei jūs neturite jokių komentarą per 2 dienas, mes jums atsiųsime užsakymo pristatymo paslaugą mes pasirinkti tiek naudos.

Atsiliepimai:

Jūsų išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.Taip, mes siekiame išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo, grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome susisiekti su mumis PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas. Mes manome, kad mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas. Dėkojame už jūsų supratimą!

Garantija:

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

3. Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Kapt.lt!

galia 2 x 1,5 V AAA baterijos
Matavimo Srovės Diapazonas 0.5~600V
AC Srovės 10mA~400A / 400A~600A
Dažnis 40Hz~1000Hz
Matavimo Talpa Diapazonas N/A
Svoris Approx. 250g
auto skenavimas Taip
PIKO ACA 10~900A
Modelio Numeris PM2018S
Prekės Pavadinimas PEAKMETER
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Elektros
Matmenys 187 x 65 x 38mm
Tęstinumas Taip
Matavimo Diapazonas Atsparumas 0~10M ohm
Ekranas 6000 skaičius
Matavimo Įtampos Diapazonas 1.0~600V
Matavimo Induktyvumą Diapazonas N/A
automatinis diapazonas Taip
Dažnis (Gnybtas / Įtampos) 1kHz
Darbinė Temperatūra 0-40C
Ekrano Tipas Skaitmeninės Tik
PIKO MAX Taip
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.457kg (1.01lb.)
Pakuotės Dydis 21cm x 12cm x 4cm (8.27in x 4.72in x 1.57in)

Panašūs produktai