6 Prievadų USB šakotuvas Grybų Stalo Lempa Įkroviklis QC 3.0 Greito Įkrovimo Stotis Telefono Adapteris, Skirtas "Iphone 6" Samsung " S8 "Huawei" P10

€23.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: telefono adapteris, 6 port usb, 6 port, Pigus telefono adapteris, Aukštos Kokybės 6 port usb, Kinija 6 uostą Tiekėjų.

6 Prievadų USB šakotuvas Grybų Stalo Lempa Įkroviklis QC 3.0 Greito Įkrovimo Stotis Telefono Adapteris, Skirtas "Iphone 6" Samsung " S8 "Huawei" P10

APRAŠYMAS:

Galia 6-Port Smart USB Įkroviklis paverčia kabelis košmaras į švarią ir organizavo įkrovimo stotį, kad turi tik vieną lizdą. Pamiršti apie turintys savo išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio, šeimos ir draugų prietaisus prijungti prie skirtingų sienos realizavimo visos vietos, kurių nė vienas nėra labai patogu naudoti. Tiesiog konsoliduoti iki 6 prietaisų į vieną lizdą su Maitinimo 6-port Smart USB Įkroviklį, išsaugoti erdvę ir sukurti organizuotas aplinkos naudojimo paprastumas ir ramybė.

SAVYBĖS:

6 Port USB Sieninis Įkroviklis Maitinimo Adapteris, įskaitant 1. uosto QC 3.0, mokesčiai iki 6 prietaisų tuo pačiu metu, per tik vienas lizdas, panaikinant būtinybę kelis įkrovikliai ir realizavimo. Idealiai tinka namuose, biure, kelionių ir kitas patalpų naudojimas.

1. 100% Visiškai Naujas, Aukštos Kokybės

2. 40W KINTAMOSIOS srovės kroviklis su 6 USB jungtys, įskaitant 1. uosto QC 3.0 greitas c harging.

3. Maitinimo jungiklis ir LED maitinimo indikatorius

4. Didelio efektyvumo ir mažos energijos sąnaudos

5. Leidžia standartinę USB 5V ir Max 2.4 Produkcija

6. Kompaktiškas ir šviesos svertinis, lengva valdyti

7. Suderinamas su visais elektronikos produktų, kad gauti kraunamas per USB kabelį, pvz., visi išmaniojo telefono,iPhone5/5s/6//6s/6 plus/7, Samsung,Galaxy Note 4,Galaxy Krašto, HTC, visas planšetinio KOMPIUTERIO,, iPad,iPod, Elektra Bankai, Įkraunamą "Bluetooth" Garsiakalbis ir pan.

SPECIFIKACIJA:

1. USB Prievado Numeris: 6

2. Įvestis: AC 100-240V 50/60Hz

3. Išėjimas: DC 5V/2A Max 24A QC 3.0 3.6-6.5 V/3A; 6.5 V-9V/2A; 9V-12V/1,5 A

5. Kištukas: ES ir JAV Plug

6. Dydis: 12x10x9cm (L*W*H)

7. Kabelio Ilgis: 1.5 m

8. Spalva: Balta

PAKUOTĖ:

1* 6 USB sieninis įkroviklis

1* JAV ar ES Prijunkite Maitinimo Laidą

Specialios Skatinimo Priminimas:

K ai perkate t jo, c harger, mes atsiųsime 1 gabalas 3 in 1 mulit funkcija c harging kabelis, kabelis informacijos rasite t jis žemiau esančią nuorodą:

Yra Juoda/ Raudona/ Žalia/ Mėlyna/ Aukso/ Juoda/ Oranžinė jums c hoose, prašome pranešti mums kabelio spalva w vištų jums užsakymą.

PAKAVIMAS ir PRISTATYMAS Vidinė pakuotė: 6 prievadai usb Kroviklio AC laido Išorinės pakuotės : Go2link dovanų dėžutėje du kartus apsaugoti, siekiant užtikrinti 100% saugumo transportavimo metu Mes taip pat gali suteikti paketą į savo neprivaloma. Laivas: Kinija Paštu, Oro Paštu, Yanwen Ekonomikos, Singapūras paštu, 4PX, Fedex,DHL,UPS,TNTor Shunfeng.

GARANTIJA : Jei prekės yra defektas, kai jūs jį gauti, arba jums netenkina, prašome grąžinti ją savo išlaidų laivybos mokestis per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Bet daiktai turi būti grąžinti į gamyklą būklės. Prašome susisiekti su mumis iš anksto ir patikrinkite grąžinimo adresas, prieš jums grąžinti. Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, galėtume atsiųsti jums naują pakeitimas nemokamai, arba siūlo visą kompensaciją po to, kai mes gauti brokuotą prekę. Jei prekė yra su defektais, 12 mėnesių, taip pat galėtume pasiūlyti jums pakeitimo paslauga, bet jūs turite mokėti už papildomas transportavimo išlaidas.

DUK

1,Kaip ilgai veikia, o kad imtis?

Paprastai Prekės išsiunčiamos per 3 darbo dienas, gavęs mokėjimą, ir atvyko klientams apie 5 - 25days priklauso nuo laivybos modelį.

2,Kas yra po pardavimo paslauga?

Jei yra problema, sukelti mūsų pusės,mes tikrai padėti klientams išspręsti šie problemas,grąžinti pinigus , arba išsiųsti prekes ar kitais būdais.

3, kokio shippment metodą, jūs padaryti?

4,Kas yra mokėjimo būdą?

Paypal,Western union,BOC bankas.

Išvesties Sąsaja USB
Paramos Greita Įkrovimo Technologijos Qualcomm Greitai Įkrauti 3.0
spalva Balta
Maitinimo Šaltinis A. C. Šaltinis
USB ≥6
Modelio Numeris GLK-CHR-6D
Suderinamos Prekės "SONY", "Meizu,LG, "Blackberry", "Nokia", HTC, "Lenovo", "Samsung", "Motorola", ZTE, "Universal", xiaomi,Huawei,Kiti,Apple
Kištuko Tipas ES, JAV, JK
Prekės Pavadinimas Go2linK
Galia 5V/2.4
Tipas Desktop
Įėjimas 100-240 V/0.6 A
Kokybės sertifikavimo BMK,FCC,CE,RoHS
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 25cm x 20cm x 15cm (9.84in x 7.87in x 5.91in)
Pakuotės Svoris 0.75kg (1.65lb.)

Panašūs produktai