20 vnt. Kvadratinių LED skydelio lemputė 12W 980LM AC90-265V 2835 SMD led lubų šviesos prožektoriai, lempos droplight lemputė led šviesos apšvietimas

€100.31

-7%

€109.03

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: led skydelio lemputė, led skydelio lemputė 12w, aikštėje led skydelio lemputė, Pigūs led skydelio lemputė, Aukštos Kokybės led skydelio lemputė 12w, Kinija aikštėje led panel šviesos Tiekėjai.

Produkto Specifikacija

Modelio Pavadinimas

12W LED Kvadratinių grupė lempa

Galia

12Watt

Įėjimo Įtampa

85-265VAC 50/60Hz

CRI

CRI>75%

Spalvos Temperatūra

WW (2800-3500K) / CW(6000-7000K)

Šviesos Šaltinis

2835SMD 60pcs

Spindulio kampas

120°

Aplinkos Temperatūra

NUO -20°C~45°C

Lempos granulių Gyvenimo

50000 valandų-šviesos nepakankamumas

Gyvenimo trukmė

≥50000hours

Išorinis Matmuo

170*170mm Iškirpti Skylę: 160mm

Savybės

1. Mažas energijos suvartojimas, Didelis energijos efektyvumas, Aukštos brighness.

2.Žaliosios aplinkos apsaugos, švino medžiagos,atitinkančios pavojingų medžiagų naudojimo apribojimo.

3.Išorės pastovios srovės vairuotojas, stabilių rezultatų.

4.Naujos vidinės aukšto efektyvumo ( 95%) nuolatinės srovės vairuotojas, su šilumos apsaugos sistema, gali dirbti pagal nestabili įtampa.

5. Aukščiausios šiluminių savybių, aukštos taikymas

6.Specialių kitokios nuomonės kampai, maišymo, apšvietimo dizainas,

Prašymas

Konferencijų/posėdžių salės,kabinetai

Viešbučiai ,Biuro ar kitos komercinės Complexs

Vietose, kur energijos taupymo ir aukštas spalvų perteikimo indeksas reikia

Gaminio Matmenys

1.Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT PP ir kt. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 1.VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4.Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6.Jei negavote prekės per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7.Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 8.Pristatymo Laikas(Piko metu:sausio,vasario,Kovo,lapkričio,gruodžio, Pristatymo laikas, bus pratęsti): 1.Jei prekės kokybės trūkumus,negalima atidaryti ginčų,prašome susisiekti su mumis pirmą,mes išspręsti viską už jus. 2.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. Mes ne atsakingų Pareigų, tačiau mes stengiamės išvengti mokesčių(Deklaruoti mažesnę kainą).prašome vieta, kad po to rimtai apsvarstyti. Bet įmanoma tarifas už importuojamų prekių yra jūsų sąskaita. Pirkėjas turi sumokėti už mokesčius, jei tai įvyko dėl tam tikrų prekių. Jei siuntinį grąžina atgal į mus dėl pirkėjas atsisako sumokėti šiuos mokesčius. Mes ne siųsti sklypo dar kartą, išskyrus atvejus, kai pirkėjas baigia tuos mokesčius ir sumoka visus grįžti ir vėl išlaidos. Pirkėjas negali atšaukti užsakymą arba prašymą grąžinti pinigus, dėl šios priežasties. 1.12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2.Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,. Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Kapt.lt! Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes prašome, kad jūs su mumis, vietoj to, Jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas. Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Šviesos Srautas 980
Maitinimo Šaltinis AC
Spinduliuojantis Spalva Šiltai Balta, Šaltai Balta
Modelio Numeris S12
Savybės Plono
Korpuso Medžiaga Aliuminio
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Prekės Pavadinimas Stareyes
Galia 12
Garantija 2 metai
Įtampa 220V
Galios Tolerancija 10%
Elemento Tipas Skydelio Apšvietimas
Yra pritemdomi No
Spindulio Kampas(°) 120
Led kiekis SMD 2835 60pcs
Naudojimas Pramonės
sertifikavimo CE,FCC,RoHS,BMK
Įrenginio Tipas daug (20 vienetų/lot)
Pakuotės Svoris 9.0kg (19.84lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 50cm (7.87in x 7.87in x 19.69in)

Panašūs produktai