2017 m. Derliaus Perėjimas Saulės Photochromic Skaitymo Akiniai Vyrai Moterys reguliuojamas viziją Su Multifocal Dioptrijomis Progressive glasse

€19.41

-50%

€38.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: skaitymo akiniai, skaitymo akiniai vyrams, photochromic skaitymo akiniai, Pigūs akiniai skaitymui, Aukštos Kokybės akiniai skaitymui vyrai, Kinija photochromic skaitymo akiniai Tiekėjų.

Karšto produktus

9326057626818307 Spalvos, Progresiniai akiniai Skaitymui JAV $ 29.99 /vnt JAV $ 49.99 /vnt JAV dolerių 41.99 /vnt JAV dolerių 57.99 /vnt JAV $ 39.99 /vnt JAV dolerių 35.99 /vnt JAV $ 43.99 /vnt JAV dolerių 47.99 /vnt JAV dolerių 23.99 /vnt JAV dolerių 46.99 /vnt JAV $ 26.99 /vnt JAV dolerių 28.99 /vnt JAV dolerių 28.99 /vnt JAV $ 32.99 /vnt JAV dolerių 46.99 /vnt JAV dolerių 35.99 /vnt JAV dolerių 36.99 /vnt JAV dolerių 36.99 /vnt JAV dolerių 36.99 /vnt JAV dolerių 18.99 /vnt Pastaba: Prašome atidžiai perskaityti šiuos, Jei jūs kada nors dėvėti yra progresiniai lęšiai, tiki, kad progresiniai lęšiai gali suteikti jums geresnį vizualinį poveikį ir komfortą; - jei esate pirmą kartą su progresiniais lęšiais, prašome naudoti šių būdų, tai gali būti jūsų geras pagalbininkas. 1. visų pirma, pabandyti pažvelgti į daiktus iš toli, iš viršaus į objektyvą. Turėtumėte jaustis labai aiškus. Nes nėra laipsnį dioptrijomis aukščiau, tai tas pats, kaip be dėvėti akinius. 2. laikykite galvą dabar, perkelti savo akis žemyn, ir pamatyti, artimi objektai iš žemiau objektyvo. Jūs galite aiškiai pamatyti? 3. prašome ištiesti ranką ir paimti laikraštį, kad toliausiai. Skaityti per vidurį objektyvą. Jei jūs negalite matyti, pabandykite savo galvą aukštyn ir žemyn, norėdami rasti poziciją, kad jūs galite aiškiai matyti. 4. stebėjimo abiejose objektams, jei akyse matyti objektus iš dviejų lęšių, jums gali rasti, kad aiškumo ir sumažinti. Tai normalu, nesijaudinkite, jums tereikia pasukti galvą šiek tiek ir pabandyti pažvelgti į objektyvo centrą ir jums jaustis labai aiškus. 5. atkreipkite dėmesį, kad pradedant naudoti progresinių lęšių reikia judinti galvą, bet jūs netrukus galės prisitaikyti prie jos. 6. kai dėvi progresiniai lęšiai, prašome sumažinti savo galva ir ieškoti laiptai per viršutinė ir vidurinė dalys objektyvą. Nežiūrėkite į laiptai su apatinėje lęšio. 7. kaip keičiasi naujus akinius, gali turėti keletą nepatogių pradžioje. Jei turite,nesijaudinkite,tai yra normalus reation,progresiniai lęšiai reikalauja labai trumpam laikotarpiui koregavimo. Įprastas laikas yra 3-10 dienų, nes kiekvieno asmens prisitaikanti galimybė yra skirtingas, jis gali prireikti daugiau laiko. Kai baigsite, pritaikymas, jūs galite pajusti naudą mūsų progresiniai lęšiai. 8 .progresiniai akiniai skaitymui ir tradicinių skaitymo akiniai yra skirtingi, progresiniai akiniai skaitymui Dioptrijomis, koncentruotos apačioje akinius, centras,Dioptrijomis prie aplinkinių, ir palaipsniui mažinamas,viršuje, nėra dioptrijomis. Abu galai ne dioptrijomis. 9. Jei jūs turite receptą, kad turi būti pritaikyti, galite siųsti receptą, kad jav ir susisiekite su mumis ir pritaikymas savo reikmėms

Kas yra photochromic lęšiai? Photochromic lęšiai yra taip pat vadinama jautrus šviesai objektyvai". Stikliniai lęšiai yra įrašyta sidabro halogenido, bet dabar yra integruoti photochromic sakų lęšiai, pridedant spiro ir kitų cheminių medžiagų, akrilo derva objektyvo, todėl, kad originalus bespalvis ir skaidrus, objektyvus, ryškioje šviesoje, taps spalvoti kontaktiniai lęšiai, daryti, apsauga, todėl tinka lauko ir vidaus naudojimui. Photochromic objektyvo optinio stiklo, kuriose yra sidabro halogenidų microcrystals, phototropy grįžtamasis reakcijos pagal principą,, saulės ir UV švitinimo kintamasis tamsus, visiškai sugeria ultravioletinius, ir matomos šviesos absorbcijos neutralaus; nugaros, tamsus, gali atkurti bespalvis, skaidrus. Photochromic lęšiai daugiausia naudojami lauko srityse, sniego laukus, ir patalpų viduje šviesos šaltinius, siekiant išvengti tiesioginių saulės spindulių ir ultravioletinės šviesos kenkia akims.

Šiltas patarimai

1.Prašau teisingai suprasti, photochromic akinius, jis spalvų gylis nėra lygus akiniai nuo saulės

2.Bandymo spalva, rekomenduojama išbandyti vidurdienį, vidurdienio saulės UV stiprus, spalvos gali pasiekti geriausių rezultatų, daugiau bandymų kelis kartus, efektas bus geresnis.

Danga HMC
Lytis Moterys,Unisex,Vyrai
Rėmas Medžiaga Lydinys
Elemento Tipas akiniai
Lęšių Medžiaga Polikarbonatas
Prekės Pavadinimas JIE.B
Akiniai Tipas skaitymo akiniai
Akių Recepto +100, +125, +150, +175, +200, +225, +250, +275, +300
Lęšių Optinės Požymis Photochromic
Lęšio Plotis 48inch
Lęšių Spalva Aišku
Lęšio Aukštis 39inch
Modelio Numeris 3361
Pakuotės Dydis 17cm x 7cm x 6cm (6.69in x 2.76in x 2.36in)
Pakuotės Svoris 0.18kg (0.40lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai