Nemokamas pristatymas veltinius DOBILŲ Japonijoje Dukart baigėsi Teptuku/Valymas+Formuojant/Paspaudus 58-590

€11.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vėlimo adatos, , dobilų vėlimo adata, vėlimo adatos, Pigūs vėlimo adata, Aukštos Kokybės dobilų vėlimo adata, Kinija vėlimo adatos Tiekėjų.

DOBILŲ 58-590

Dukart baigėsi Teptuku/Valymas+Formuojant/Presavimas

Ranka pabaigos su nerūdijančio plieno paviršiaus, naudojama formuojant,

kuris gali pakeisti savo rankas, paspauskite ir palaikykite vilnos veltinio, ypač plokštelės patinka arba labai mažos vilnos veltinio.

Kitame gale yra trumpas-plaukų šepetys, kuris yra labai patvarus ir dilimui,

ir ji taip pat gali būti naudojami, kad purus tekstūra veikia taip, kad vilnos veltinio tapti apsinešęs.

Mažas motyvas taip pat saugiai skylių. Labai naudinga dvipusis įrankis, skylių aplikacijos. 1. Sunku-bauda elastinga laidą per adatos, mažos motyvas taip pat ramybę skylių. 2. jaučiau, žinutes, taip pat gaivus, kuris buvo įsipainiojęs motina. Mes naudojame plonos plokštės-kaip šukos (šukos) tipas šepetys pasaulio mažiausia klasė. Įmonė bus giliai įsiskverbia į tankus motina. Kai jums gera motina, spalva veltinis yra ne derinį, kuris buvo naudojamas prieš, darbai, apdaila yra graži. tipas ir kiekis organizme bendras ilgis: apie 15.5 cm Dydis : 95 × 185 × 28mm

LAIVYBOS SĄLYGOS:

1.Apdorojimo laikas:mes paprastai laivas per 2-5 darbo dienas, gavus pilną apmokėjimą.

2.Laivybos paslaugos:paprastai mes teikiame Nemokamas Pristatymas kinija po oro paštu.

PRISTATYMO TERMINAS:

1.Paprastai ji trunka apie 15-30 dienų gauti prekes galite užsisakyti(dažniausiai 10-20 darbo dienų).

2.Tarptautinės laivybos turi įtakos daug nepatvarūs veiksnių,e.g.muitinės,skrydžiai,oro,karo ir prekybos politika,todėl kroviniai gali gauti atidėtas kartais.Susisiekite su mumis jei jums dar nėra gavę savo daiktus po numatomą atvykimo laiką,tada mes, be abejo, rasti ir išspręsti problemą jums norėtųsi.

SUSISIEKITE SU MUMIS:

1.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą,prašome pakartotinai išsiųsti savo elektroninio pašto adresą arba siųsti mums žinutę,ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

2.Prašome atkreipti dėmesį, kad spalvos atstovavimo taikomos gamybos dispersija ir negali būti tiksli.Taip pat atkreipkite dėmesį, kad monitoriaus gali skirtis nuo kompiuterio į kompiuterį ir gali iškreipti tikrąjį spalvos.Prašome perskaityti šias taisykles, kruopščiai, prieš pateikiant savo pasiūlymą.

Naudoti vata, veltinys
Tipas vata, veltinys
Pakuotės Dydis 20cm x 14cm x 4cm (7.87in x 5.51in x 1.57in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.08kg (0.18lb.)

Panašūs produktai