FEELDO 5vnt 3.5 mm Jack Automobilio Radijas Mp3 Audio Aux Kabelį Iki 8-Pin Adapteris, Skirtas "Nissan", "INFINITI" /Sylphy/Tiida/Qashqai/Geniss #AM1739

€8.34

-27%

€11.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kabeliai, Adapteriai & Lizdai, Pigūs Kabeliai, Adapteriai & Lizdai, FEELDO 5vnt 3.5 mm Jack Automobilio Radijas Mp3 Audio Aux Kabelį Iki 8-Pin Adapteris, Skirtas "Nissan", "INFINITI" /Sylphy/Tiida/Qashqai/Geniss #AM1739.

Savybės: Šis aux laidas skirtas Nissan transporto priemonių, kurios turi 8pin lizdas gale radijo ir AUX mygtuką priekinis skydelis, kuri pakeičia tradicinį CD keitiklis Uosto Aux Audio įėjimo.ši sąsaja yra(turi įrangą, automobilį) gali būti susijusios su iPod/iPad/MP3 Grotuvas/Mobiliojo ryšio telefono ir bet kokį nešiojamą įrenginį su 3,5 mm jack audio out,gali būti inputted prie automobilio audio per 3.5 mm AUX uosto.Išlaikyti su tendencija skaitmeninės muzikos,Tai Aux Kabelis suteikia įdomių skaitmeninių pramogų vairuotojams, ir keleiviams. Specifikacijos: Interface:3.5 mm TRRS Kabelio ilgis:apie 110cm Suderinamos Automobilio Modeliai: Už Nissan/Armada/Sylphy/Tiida/Qashqai/Geniss Gamyklos Radijo tų 8pin Uostą ir atgal, Aux Mygtuką priekyje *Pranešimas* Prašome patikrinti, ar jūsų automobilio gamyklos OEM radijo reversas uosto situaciją prieš jus pirkti. Tai nėra suprojektuoti ir pagaminti Pagal "Nissan" ir ne OEM dalis. Tai yra pakeitimas Dalis.

Prekės Svoris 0.04kg
Galia 12
Modelio Pavadinimas už "nissan"
Elemento Tipas Kabeliai, Adapteriai & Lizdai
Įtampa 12V
Prekės Pavadinimas FEELDO
Specialios Funkcijos -
Medžiagos Tipas ABS
Elemento Dydis 20cm
Įrenginio Tipas daug (5 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)

Panašūs produktai