Baby Automobilių Žaislas Mokymosi Vairavimo Vairas Žaisti, Šviesos, Garso Muzikos Vaikiška Dovana

€21.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dovana, dovanos, dovanų muzika, dovana žaislai, Pigūs dovana, dovanos, Aukštos Kokybės dovanų muzika, Kinija dovana žaislai Tiekėjai.

Baby Automobilių Žaislas Mokymosi Vairavimo Vairas Žaisti, Šviesos, Garso Muzikos Mažylis Dovanų Produkto Aprašymas : Jūsų mažylis bus meilė, apsimeta, kad ratai naudojant vairas žaislas, kurį sukelia mielas šuo pobūdžio judėti pirmyn ir atgal, Paspauskite penkių spalvotų mygtukų mokymosi žaislas, ir jūsų vaikas bus supažindinami su įvairių gyvūnų ir transporto priemonių; labai anksti švietimo žaislas įdomus baby automobilių dizaino žaislas skatina vaizduotę žaisti su šviesa, signalo svirtį, kuri suaktyvina įdomus garsai ir muzika; pavarų shifter, kad stumia ir traukia įvesti priešingybės Kūdikių vairavimo žaislas yra 3 žaidimo režimai kad jūsų mažasis bamblys vairuotojas gali sužinoti, gyvūnų, vairavimo ir muzikos režimas Daro didelį kūdikių dovana 6 mėnesių iki 3 metų amžiaus berniukas ar mergaitė; veikia 2 AA baterijas, kurios yra įtrauktos demo tikslais tik tuo atveju, naudoti naujas baterijas reguliarus vartojimas

Ratai į mokymosi įdomus savo Ruožtu, bei Sužinoti, Vairuotojui VTech. Jūsų mažylis bus meilė, apsimeta, kad ratai naudojant vairaračio, kuris priverčia mielas šuo ženklą judėti pirmyn ir atgal. Paspauskite penkių spalvotų mygtukų, ir jūsų vaikas bus supažindinami su įvairių gyvūnų ir transporto priemonių. Įdomus automobilio dizainas skatina vaizduotę žaisti su šviesa, signalo svirtį, kuri suaktyvina įdomus garsai ir muzika ir pavara shifter, kad stumia ir traukia įvesti priešingybės. Žaislas automobilis taip pat turi tris žaidimo režimus, kad jūsų mažasis vairuotojas gali sužinoti, gyvūnų, vairavimo ir muzikos režimą. Reikia 2 AA baterijos (baterijos įtrauktos demo tik informaciniais tikslais; naujas baterijas rekomenduojama reguliariai naudoti). Skirtas nuo 6 mėnesių iki 3 metų.

Medžiaga Plastikiniai
Plastiko Tipas ABS
Lytis Unisex
Modelio Numeris vairas žaislas
Naudoti Sodo Įrankių Žaislai
Amžius 2-4 Metai
Savybės Elektroninis
Įspėjimas no
Pakuotės Dydis 23cm x 17cm x 23cm (9.06in x 6.69in x 9.06in)
Pakuotės Svoris 0.6kg (1.32lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai