Seiko Japonija STX1N Skaitmeninis Chromatines Clip-on Tuner Gitarren, Smuikas, Bosinė gitara Bendrosios Priemonės Imtuvo [Pastatytas Mikrofonas]

€16.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: priemonė imtuvas, clip-on imtuvas, imtuvo chromatines, Pigūs priemonė imtuvas, Aukštos Kokybės clip-on imtuvas, Kinija imtuvas chromatines Tiekėjų.

pradėti

pabaiga

SEIKO Japonija SQ60 Kvarco Multi Tempo Metronome - "Akustinės Stiliaus Garsas"

Seiko tai STX1N Įrašą Stiliaus Chromatines Imtuvas jungiamas prie savo headstock ir gali būti pakreipus 90 ir pasukti 360, todėl ji matoma iš bet kuria kryptimi, kažkas, kad yra labai naudinga, per gyvų pasirodymų. Ji siūlo du paieška režimai, automatinis arba rankinis. Taip pat yra vienos oktavos nuoroda toną paieška pagal ausies. Kitos savybės STX1N būti pasirinkti įvesties metodą, vibracijos daviklis, reguliavimo diapazonas A0-C8, ir built-in mikrofono ir vibracijos jutiklis.

Funkcija Suteikia savo headstock Galima pakreipti ir pasukti 90 360, todėl ji matoma iš bet kuria kryptimi Siūlo du paieška režimai, automatinis arba rankinis Vieną oktavą nuoroda toną paieška pagal ausies Kitos savybės STX1N būti pasirinkti įvesties metodą, vibracijos daviklis, reguliavimo diapazonas A0-C8, ir built-in mikrofono ir vibracijos jutiklis, kad Paketu sarašas: Imtuvas *1 vnt ( Baterijos neįeina)

Prekės Pavadinimas SEIKO
Modelio Numeris Seiko STX1N
Tipas Imtuvas
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)

Panašūs produktai