PONSNY Automobilių Pavarų Perjungimo Apima Atveju Benz Smart Automatinė Pavarų Padengti Automobilio Stiliaus natūralios Odos Rankomis susiuvami Apvadai

€9.82

-18%

€11.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pavarų perjungimo dangtis, shift dangtis, pavarų perjungimo dangtis, Pigūs automobilių pavarų perjungimo dangtis, Aukštos Kokybės shift dangtis, Kinija pavarų perjungimo padengti Tiekėjų.

Tinkamas automobilio modeliai: Benz Smart

Pastaba: produktas yra įrankių oda apima, ne pavarų perjungimo rankenėlę. Gal pavarų perjungimo rankenėlė yra ne pats 100% skirtingose šalyse, prašome patvirtinti, kad jūsų automobilio pavarų perjungimo rankenėlę pats su prekės aprašyme.Ar galite pateikti užsakymą paslauga nuotraukos jūsų automobilio pavarų perjungimo į jį patvirtinti.

MOKĖJIMO

1. Mes Priimame Alipay Escow Mokėjimo. Tik po to, kai pirkėjai gavo elementus, mes galime gauti mokėjimo. Į Alipay Escow Mokėjimas gali priimti Kredito Kortelės, Western Union", Banko pavedimu. Pirkėjai turi kelis pasirinkimus nuspręsti patogiu būdu.

2. Iki mokėjimo, prašome patikrinti savo pristatymo adresą ir kito reikalavimo punktą. Išsamus pristatymo adresas yra: pavadinimas, pašto kodas, telefono numeris ir adresas, naudojamas laivybai, vartotojo vardas.

3. Po to, kai jums užpildyti jūsų perkant šią prekę, mes jums paruošti prekes ir priimti siuntą per pažadėjo dienomis kaip galima greičiau.

4. Mes nesame atsakingi už bet PVM arba vartotojo mokestis. Jei turite kokių nors problemų, kad mokėjimo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

VEŽIMAS

1. Visame pasaulyje pristatymas per EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT, Kinija paštu, E-paketinio, Honkongo paštą ir kt.

2. Apie pristatymo laiką, mes negalime kontroliuoti puikiai, padės jums sekti jį, kol gausite ir pateikti jums su sekimo numeriu. Jei siuntinys neatėjo per numatomą laikotarpį, prašome susisiekti su mumis ir mes suteiksime jums patenkintas atsakyti.

3. Apie pristatymo būdas ir kaina rasite galimybė pasirinkti pristatymo būdą.

4. Jei turite bet kokį specialų prašymą dėl pakavimo, ar siunta, prašome mums pranešti.

RETURE & GRĄŽINTI

1. Jei norite sugrįžti, prašome susisiekti su mumis prieš pristatymas.

2. Jei krovinys prarastas ar sugadintas dėl laivybos būdas, mums bus grąžinti pinigai jums arba siųsti dar kartą.

3. Prašome prekės buvimo pradinę būseną. Jei ji nėra jums tinka, mes priimame tik ne pažeistų elementų.

4. Prašome neatidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą nepasitarę su mumis, mes pasistengsime atsakyti ir išspręsti problemą, jūs turite kaip įmanoma greičiau, išlaikant komunikacijos yra vertinama.

spalva Juoda oda su juoda linija, Balta oda su raudona linija
Elemento Aukštis 5inch
Prekės Svoris 0.1kg
Elemento Plotis 14inch
Elemento Tipas Pavarų Perjungimo Apvadai
Elemento Ilgio 17inch
Metų visi
Prekės Pavadinimas PONSNY
Išorės Bandymų, Sertifikavimo CE
Automobilio Markė SMART
Modelio Pavadinimas A
Medžiagos Tipas Natūralios Odos
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)

Panašūs produktai