W-20 Skaitmeninis Nešiojamas kietumo testeriai kainos geros kokybės Aliuminio Lydinių Kietumą, Testeris

€256.51

-7%

€277.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kaina drabužius, kaina sidabrinė dolerio monetos, kaina, black berry, pusjuodis, Pigiai drabužius, Aukštos Kokybės sidabro kaina dolerio monetos, Kinija kainos black berry bold Tiekėjų.

Funkcijos nešiojamų priemonė, kuri gali atlikti vietoje kietumo bandymas ant minkštų metalų pagal Amerikietišką Standartą ASTM B647. Naudojamas patikrinti, ar rezultatas termiškai ir nustato, ar mechaninis eksploatacinių parametrų ruošinio yra priimtinas. Tinka kietumui iš aliuminio profilių, tubings, lapus ir kitas figūras. Naudojami bandymai su ilgs ruošinių ar mazgai nepatogu būti siunčiami laboratorijose. Idealiai tinka kvalifikacijos patikrinimo gamybos vietoje. Įvairių modelių bandymų aliuminio lydinių, žalvario, vario lydinio ir vario.

Taikyti Naudojama siekiant įsitikinti, ar darbo gabalas buvo termiškai apdorotas ir patikrinti poveikio, terminis apdorojimas. Naudojamas siekiant įsitikinti, ar darbo gabalas yra pagaminti ir tvarkomi netinkamai lydiniai. Bandymui naudojamos darbo gabalus su overlength, antsvorio ar mazgai. Gamybai naudojama tikrinimo, priėmimo, patikrinimo ir kokybės stebėsenos ir kontrolės Pagrindiniai Techniniai Parametrai Matavimo Sritį: 0-20HW Tikslumas: 0.5 DN Svoris: 0.5 kg Standartinis Paketas 1 Testeris, 1 Standartinio kietumo 1 langelyje Atsarginių indenter 1 kalibravimo veržliarakčio 1 Mažas atsuktuvas 1 lagaminas Neprivaloma Indenter Standartinio kietumo blokuoti Atsarginių dial vadovas, Kalibravimo veržliarakčio Ciferblato Stiklas

Warrantly 1 metai
Ekrano Tipas Skaitmeninis
spalva Balta
Tikslumas 0.5 DN
Modelio Numeris M-20
Pakuotės Svoris 2.500kg
Svoris 0.5kg
Sandėlyje Taip
Prašymas Visų metalų, įskaitant plieno
Tipas Nešiojamų Kietumo Testeriai Kaina
Matavimo taikymo sritis 0-20HW
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)
Pakuotės Dydis 34cm x 27cm x 16cm (13.39in x 10.63in x 6.30in)

Panašūs produktai