Nemokamas pristatymas Įspūdį metalo lydinio surinkti žaislą "PASIDARYK pats" rankų darbo žaislai Nuimamas pašalinti riešutų Nedidelis lėktuvas / plokštumoje

€3.41

-60%

€8.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: asamblėjos žaislas, "pasidaryk pats" žaislas, metalo surinkimo žaislai, Pigūs asamblėjos žaislas, Aukštos Kokybės "pasidaryk pats" žaislas, Kinijos metalo surinkimo žaislai Tiekėjai.

100% Brand New

Pavadinimas: Metalo surinkti žaislą Pagrindinių savo funkcijų - mokyti vaikų gebėjimą excerise. - ugdyti vaikų kantrybės ir galvoti. - vaikas mechaninių objektų principo patinka

Mes Priimame: visa,matercard , sąlyginio deponavimo

Naudojant sąlyginio Deponavimo,jūsų pinigai yra deponuojami saugiai į jūsų sąskaitą.Pinigų bus išleista tik jav patvirtinę pristatymo.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.Jei negalite kasos iš karto afer acution arti , prašome palaukti afew minučių ir iš naujo.

Patvirtinti adresą, su visiškai pavadinimas

Visi produktai bus tikrinami griežtai prieš pristatymas .Mes laivas Kapt.lt spręsti TIK.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Kapt.lt yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti. Rusijos pirkėjas, prašome palikti mums savo vardą ir pavardę ,ir Saudo Arabija pirkėjas palikite mums savo P. O. Box ,kuris yra labai svarbus.Ačiū.

72 Valandų greitas pristatymas

Mes garantuojame, kad laivas per 72 valandas po apmokėjimo patvirtinimo.(Išskyrus Atostogas) daugumai daiktų,apskaičiuotas atvykimo laikas yra apie 15-60 darbo dienų.

Pristatymas Metodas

Daiktai bus išsiųsti per Kapt.lt Standartinis Pristatymas (>5$)arba mažas pakelis(

Daugiau mūsų gaminių be originalios pakuotės

(sraigtasparnis paketas su putplasčio dėžutę,Piešimo žaislą paketas su plastiko maišelius)

Jei esate patenkinti mūsų paslaugos,prašome palikti mums 5star teigiamų atsiliepimų ,Ačiū.

Jei esate nepatenkinti mūsų sevices arba bet kokių kitų problemų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį ,mes jums išspręsti problemą.

Lytis Unisex
Masto 1
Prekės Pavadinimas YUKALA
kokybė geras
Įspėjimas UŽDUSIMO PAVOJUS - Smulkių dalių.Ne childern iki 8 metų
Medžiaga Metalo
Temos Lėktuvai
Tipas Metalo surinkti žaislą
Amžius > 8 metų amžiaus
Sąlyga Nauja
Modelio Numeris 816B-31
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas aikštelė (2 Rinkiniai/lot)

Panašūs produktai