Savarankiškai šildymo antkelius trumpą dalį, antblauzdžiai storas šiltas ilgas šaltas važiuoja elektrinis ir magnetinis magnetinė

€9.91

-24%

€13.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: paminkštintas akiniai nuo saulės, padas įrankiai, popieriaus bloknotas, Pigūs kamšalu akiniai nuo saulės, Aukštos Kokybės trinkelėmis įrankiai, Kinija juostelę popieriaus Tiekėjai.

Produkto pristatymas:

Savarankiškai šildymo antkelius trumpą dalį, 75x26cm

spalva:juoda

Specifikacija:Poros

MonthlyDrying laiką Išlaikyti produkto veiksmingumą

Negalima plauti arba sausai valyti,Rankų plovimas yra geriau

Susiję instrukcija s :

Žemiau duomenis mūsų parduotuvėje, gali būti naudinga jums.

-Klijavimas, ar Tinka Problemas

Dydžių yra apšviesti su konkrečių matavimus išsamias specifikacijas. Prašome patikrinti, specifikacijas, prieš pateikdami užsakymą. Paprastai leistino dydžio skirtumas yra appoximately 0-2cm matavimo. Jei radote dydis produktų netelpa jūs galite tiesiogiai susisiekti su mumis.

Spalvų Neatitikimas

Skirtumai spalvų, gali būti dėl kitų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane, apšvietimas, fonas, t.t. Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinamosios išmokos, yra įmanoma.

-Shippment

1.Nemokamas pristatymas užsakymas bus išsiųstas Kinija paštu, oro paštu. Bet jei užsakymas didesnis nei 200$, mes laivas Express nemokamas pristatymas kurios bus pristatomos per 3-7 darbo dienas.

2. Kinija paštu, oro paštu, paprastai prekės bus pristatomos per 15-45 darbo dienas po to, kai buvo paskelbtas. Kartais muitinės ar oras problema, ji bus atidėtas. Ji gali būti iki 30-60 dienų, Brazilija ilgiau, nei, kad.

-Grįžti

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime. Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekė grąžinami jų originalus sąlygas. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas bus atsakingas už šios žalos ar nuostolių. ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų pabandyti užpildyti pretenziją nusiųs logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius. Pirkėjas bus atsakingas už laivybos kanalą grąžinti prekes.

-Atsiliepimus

Jei turite kokių nors problemų su sandorio rezultatą ar produktą, nereikia reaguoti su neigiamų atsiliepimų, prieš susisiekite su mumis. Mes labai didžiuojamės, kad mūsų santykiai su klientais ir mūsų atsiliepimų, reitingų ir stengiasi išspręsti problemas.

Mes siūlome pirkėjui susisiekti su mumis, kad gali būti ankstesnio pokalbio, jei pirkėjas turi klausimą apie prekę, todėl mes galime žinoti, kas daroma konkrečiai ir ją išspręsti greitai.

size12 75x26cm
Pakavimas 1 /opp
Amžius Universalus
Medžiaga -
Kilmės vieta Kinija
Modelio Numeris HX034
Prekės Pavadinimas KYLIN SPORTAS
Funkcija Apsaugoti kelio
Pakuotės Dydis 41cm x 28cm x 2cm (16.14in x 11.02in x 0.79in)
Įrenginio Tipas Pora
Pakuotės Svoris 0.29kg (0.64lb.)

Panašūs produktai