110V-240V ES/JAV Mechaninė Sraigtinis Tiektuvas Mašinos Konvejerio , varžtų išdėstymas mašina 1.0 - 5.0 mm pritaikoma

€90.66

-6%

€97.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: es ir jav, jav ir es, konvejerių juostos, mašinos, Pigūs es mus, Aukštos Kokybės jav, es, Kinija konvejerių juostos, mašinos Tiekėjų.

Gerbiami:

Labai ačiū už jūsų apsilankymo mūsų parduotuvėje! Mes padarysime viską, kad tarnauti jums! Ačiū dar kartą, prieš jums pirkti, jums reikia žinoti: 1-Rusijos vartotojams: norint gauti produktą, sėkmingai andsoon, pateikdami užsakymą, įsitikinkite, kad pavadinimas gavėjų isyour vardą ir pavardę. dėkojame už jūsų bendradarbiavimą, 2-Pietų Korėja klientams: pasirinkus "Fedex" -ie laivybos būdas,prašome patvirtinkite, kad zip kodas yra 5-digit zip kodas, priežastis, kitaip, Fedexyou negali pristatymo! ačiū už jūsų bendradarbiavimą! 3-per nuotolinio plotas: Jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje, DHL ar Fedex ar kitų laivybos būdas, atminkite: DHL ar Fedex paštu arba kitų laivybos mokestis bus atokioje vietovėje mokestį, tačiau, čia kaina dozė neturi būti atokioje vietovėje mokestį! jūs turite sumokėti papildomą nuotolinio valdymo srityje mokestį! jis konkrečių skaičių nuotolinio valdymo mokestis, prašome, susisiekite su mumis. dėkoju už jūsų bendradarbiavimą! Rusijos muitinė: 1: Naujausi Muitinės Politikos rusijos Muitinė: Vietos Logistikos Pirkliai su jumis susisieksime SMS ir telefono numerį, jums reikės pateikti savo asmens pasą informaciją, taip pat mokesčių ID numerį.

2: Prašome užtikrinti, kad pateikta asmens mobilus numeris yra teisingas

Tarifo: Mūsų produkto kaina neįeina tarifai, kai perkate prekes DHL, UPS, FEDEX Laivybos Metodas, Kai prekės praeiti muitinės gali tekti mokėti muitų tarifų, Jei jums reikia pakeisti deklaruojamos vertės, susisiekite su mumis!

Produktą įtampa: Japonija, Jungtinės amerikos valstijos, Kanada, Meksika ir kitos šalys, mes pagal nutylėjimą siųsti 110V įtampos, MUMS kištuko, kitų Europos šalių, mes išsiųsti 220V įtampa ES kištukas, jei turite specialių reikalavimų, prašome pateikti mums žinutę!

Apibūdinti Matmenys: 123 (W) *181 (D) *145 (H) mm Orbitinis reguliuojamas diapazonas: 1.0 mm-5.0 mm Neto svoris: 2.5 kg Sriegis forma: mašina dantys - savarankiškai valdomų varžtai DC maitinimo šaltinis: input AC100-220V, galia DC15V 1.5 Varžtas medžiaga: ketus, kurių sudėtyje yra metalo Varžto ilgis diapazonas: mažesnis arba lygus 20mm Nuolat nuskaitymo greitis: 1.5 sekundes /1 Varžtas tinka kategorijos: standartiniai varžtai (M1.0-M5.0), specialiais varžtais, 1:1 trumpi varžtai, su tarpine varžtai ir pan.. Vibracijos intensyvumas gali būti reguliuojamas.

Apie Čiomis

1:nesijaudinkite apie mūsų pristatymo greitis, mūsų parduotuvėje produktų inventorizacijos! Po jūsų užsakymą, mes pasirūpinsime siunta laiką!

2:Jūs galite pasirinkti savo kelią, logistikos!

Jei neturite specialių reikalavimų, mes galime pasirinkti, greičiausias būdas mes manome, kad logistikos pristatymo!

3:Prieš vežimą, mes patikrinti jūsų adresas, jei adresas priklauso nuotolinio valdymo srityje, Mes susisieksime su jumis!

4:Mūsų prekių nėra įtraukti į kainą, muitai ir nuotolinio pristatymo išlaidas

Jei jums reikia pasikonsultuoti su produkto, prašome spauskite ant voko siųsti žinutę tiesiogiai! Mes atsakyti į jūsų klausimą kaip galima greičiau. Jei norite susisiekti su pardavėju greičiau, prašome pasiimti telefono nuskaityti dvimačius kodą! Mūsų įsipareigojimas:

1: negavo prekių ------Grąžinti ar Vėl pristatymas

2: Sugadintų prekių --------Grįžti į Remonto išlaidos

3: prekės negali būti naudotos ------Grąžinti ar Vėl pristatymas

Bet prašome prisiminti: nors klausimų, prašome susisiekti su mumis išspręsti, neatidarykite, ginčus, yra tik laiko švaistymas

Neatidarykite ginčai

Neatidarykite ginčų Dėka Apie garantinis aptarnavimas

1:Kai prekės per numatytą laikotarpį nepasiekė savo rankas, prašome susisiekti su mumis, mes suteiksime jums prekes dar kartą, tokiomis aplinkybėmis! Ar jums grąžinti pinigus! 2:Jei pirkėjo apsaugos laikas netrukus bus daugiau, prašome susisiekti su manimi, aš duosiu jums išplėsti savo gavimas laikas 3:jei jūs patenkinti mūsų produktus, prašome palikti full-star () ir gerų atsiliepimų už mus.jūsų nuomonė padės skatina mus padaryti geriau į pomirtinį gyvenimą. Ačiū!

kelio reguliuojamas diapazonas 1,0 MM-5.0 MM
Maitinimo Šaltinis 110V / 220V
Varžtas tinka tipo M1.0-M5.0
varžto ilgis diapazonas Mažiau nei arba lygus to20mm
Modelio Numeris XY-900
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Elektros
Pakuotės Svoris 3.5kg (7.72lb.)
Pakuotės Dydis 50cm x 50cm x 7cm (19.69in x 19.69in x 2.76in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai