Rankinis aukšto slėgio T-shirt šilumos spaudos mašinos

€320.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mašina mašinos, spaudos mašina, šilumos spaudos mašina, Pigūs mašina mašinos, Aukštos Kokybės spaudos mašina, Kinija šilumos spaudos mašina Tiekėjai.

Rankinis aukšto slėgio T-shirt šilumos spaudos mašinos

Pirkėjo pastabos:

Visos šalys, kurios mašinos kaina yra ta pati. Tik kitoje šalyje, turi skirtingas vežėjo išlaidų. Yra geriau, kad patvirtinti, kad su mumis prieš tai sumokėti.

Ir mūsų suma turi būti ne mokesčių. Jei ne jūsų bet kuriuo prašoma bus paskelbti iš tikrųjų vertę, kaip savo sumokėto sąskaitą faktūrą. Susisiekite su mumis jei jums reikia mums pareiškia, mažos vertės.

Taip pat prašome pranešti mums, ką įtampos ir plut bus naudojamas jūsų.

Produkto Aprašymas Vadovas aukšto slėgio T-shirt šilumos spaudos mašinos

Šios mašinos gali perkelti nuotraukas į tokios rūšies audiniu kaip medvilnės pluošto, cheminio pluošto ir kitų tokių dalykų. Jis taip pat gali padaryti, šildymo, tokių kaip spausdinti šilko ir interneto, gumos pasta ir putos. Be to, jis gali kopijuoti spalvoti paveikslėliai, nuotraukos, ir akyse modelius porceliano plokštelės ir kiti metalo plokštės. Ši mašina gali gaminti daugiau slėgis, o šildymo plokštė gali būti perkelta apie 90 laipsnių, nes specialios projektavimo,, kuri leidžia mums patogiau ir saugiau naudoti. Jis yra ypač didelis padaryti bendrą xylopyrography, Amerikos xylopyrography, singlet ir kiti produktai, ekonomiškai ir praktiškai.

Detalius Vaizdus

Prašymas

Naudoti Įvadas:

1 Kėlimo rankena mašina mašinos atidaryti. Pradėti nuo produktų ir darbo platformos bei bandymų slėgis jei reikia, ir ne, reikia reguliuoti slėgio rankenėlę. (Pasukite rankenėlę pagal laikrodžio rodyklę, norėdami padidinti spaudimą, prieš laikrodžio rodyklę, norėdami sumažinti slėgį).

2 Įjunkite mašiną ir paruošti produktai. (Šildymo procesas, prašome padaryti ne įdėti produktus į darbinę platformą, siekiant išvengti blogų kepsnys)

3 Įjunkite galios jungiklį, temperatūros reguliatorius pradėjo savikontrolės, po savęs bandymo maždaug 10 sekundžių baigti ir įveskite dirbti valstybės ir tada nustatyti darbiniai parametrai yra prieinami, (Pirmą kartą naudojant, prašome nustatyti norimą: temperatūra, laikas, žr. pridėtą laiką ir temperatūrą skydelio naudojimo instrukcijas)

4 Nustačius pageidaujamą laiką ir temperatūrą. Mašina pradeda kaisti, šildymo (temperatūra pakilo iki 200C laipsnių trunka apie 15 minučių);

5 tada, Kai mašina pasiekė norimą temperatūrą,tada įdėti produktus ant stalo,paspauskite žemyn ranka, rankenos, mašina pradeda automatinis laiko, pasiekus nustatytą laiką, mašina tonas, liftas rankena užbaigti paskutinę operaciją;

Pastaba: Dėl saugumo priežasčių, elektros energijos tiekimas turėtų būti vienfaziai 3 eilutės.

Temperatūros nustatymas: paspauskite Aukštyn arba Žemyn klavišus reguliuoti temperatūrą. (Paprastai 170-220 C laipsnis pagal medžiagą ), kol temperatūra mirksi aštuonias sekundes, mašina užregistruota temperatūra.

Laiko nustatymas: Paspauskite žemyn slėgio rankena, uždaras mašina, grafikas, apšviesta, paspauskite aukštyn arba žemyn klavišą laikas reikalaujama nustatymo iki to laiko, kol mirksi aštuonias sekundes, mašina įrašyti laiko, tada galite atidaryti mašiną.

Atsargumo priemonės:

Jei šalta sublimacijos knyga, karšto štampavimo baigti vėliau, prašome palaukti 15-20 sekundžių iki ašarų.

Pakuotės nuotraukos nuoroda

Pristatymo būdas:

DHL, "FEDEX " IE", "FEDEX" IP,TNT, UPS,SF,Aramex ir Kt. Jų pristatymo laiko apie 5-7 darbo dienas. Pagrindas, ant saugi, mes pasirinkimas daugiau ekonomiškas būdas siųsti. Jei turite kokių nors specialių pageidavimų, prašome palikti masažas mums.

Didelis paketą, mes galime organizuoti pristatymą iki jūros ar jūsų ekspeditoriaus agentas, kaip savo tašką.

Upart Line Parduotuvėje Yra: Bloknotu spausdinimo mašina Serija: Rankinis rašalo taurės bloknotu spausdinimo mašina, Rankiniu būdu atidaryti rašalo pagalvėlę spausdinimo mašina

Automatinis 1-6 spalvų trinkelėmis, spausdinimo mašinos

Accessries: Rašalo taurės, plieno plokštės, Ekrano spausdinimo mašinos

rankinis ekrano spausdinimo mašinos, automatinio ekrano spausdinimo mašinos spausdinimo plokščia ar apvali produktus. Šilkografija gumos,

Siuvimo mašinos

Šilumos Spaudos mašinos, spausdinančios T marškinėliai, kepurės,puodeliai, padėklai

šuo žymeklį arba PVC iškilumo mašinos

karšto štampavimo mašinos odos/medžio/plastiko

UV spausdintuvas

Telefono dėklas spausdintuvą

Maksimalus Popieriaus Dydis 38x 38cm
Palaiko Tinklo Spausdinti No
Naudoti Sublimacinis Spausdintuvas
Spausdinimo Greitis 30ppm
Stilius spalva
Įtampa 110V/220V
Modelio Numeris HB1
Prašymas Komercinės
Sąsajos Tipas N/A
Tipas T-shirt Spausdinimo Mašina
Prekės Pavadinimas UUUPART
Popieriaus Tiekimo Režimas vadovas
galia 1.8 KW
Prekės pavadinimas Šilumos Spaudos Mašinos
Dvipusis Spausdinimas No
Plokštės Dydis 38X38CM
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 74cm x 46cm x 47cm (29.13in x 18.11in x 18.50in)
Pakuotės Svoris 25.0kg (55.12lb.)

Panašūs produktai