Leadshine HBS86H ES-D808 CNC DSP Uždaros Stepper Motor Driver Paprasta Servo 8A 30~100VDC Atitikimo 86mm NEMA34/23 varikliu

€72.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: variklis pm, variklis junginys, variklis atvirkštinį, Pigūs motorinių pm, Aukštos Kokybės variklių junginys, Kinija variklio reverso Tiekėjų.

Įžanga

HBS86H yra grindžiamas dešimties metų tyrimų ir vystymo patirtį Leadshine, tai yra sėkmingas naujoviškų, paprasta servo pavara produktus.

Naudojant naujausias DSP chip ir uždarojo ciklo kontrolės technologija, tai vairuotojas visiškai įveikti open-loop stepper motorinių žingsnis-prarasti problemų, nors ir ženkliai pagerina variklio greičio savybių, mažina karščiavimą variklio vibraciją, padidina greitį ir tiksliojo mašininio apdirbimo ir sumažina mašina, energijos sąnaudų. Kai variklis yra nuolat perkrautas, vairuotojas bus išėjimo signalas signalo laikas, su tuo pačiu patikimumas AC ar DC servo sistemos.

HBS806 prisitaikanti variklio montavimo matmenys yra visiškai suderinama su NEMA 17,23,34 žingsninių variklių. Kaina tai tik atitinka pusę AC ar DC servo sistemos.

Savybės

Įvesties įtampos 30-100VDC, didžiausia išėjimo srovė iki 8A

Variklis standartinis 1000 linija, kodavimo, paramos vektoriaus uždarojo ciklo kontrolės, esminis sprendimas tradicinių stepper motorinių žingsnis-prarasti problema;

variklio greitis iki 3000RPM;

Naudoti pažangias dabartinę valdymo technologija, galite labai pagerinti charakteristikas, variklio paspartinti, pratęsti tarnavimo mašinos;

6 DIP jungiklio nustatymai, didžiausia iki 51200 mikro-žingsnis, gali būti nustatytas į priešinga kryptimi variklio parametrus;

Disko konfigūracijos perkrovos, signalo išvestis, kokybei pagerinti sistemos veikimą;

Palaiko RS232 ryšio protokolą, Jane stiprus derinimo programinė įranga, naudojama ProTuner užbaigti parametrų nustatymai, internetu stebėseną ir kitas funkcijas.

Dydis specifikaciją

Sklandų variklio judėjimo ir labai žemos variklio triukšmas

Programos

Dėl įvairių mažų ir vidutinių automatikos įrangos ir priemonių, tokių kaip: graviravimas mašina, nuėmimo mašina, ženklinimo mašinos, pjaustymo mašinos, lazerio mašinos, braižytuvai, medicinos įranga, staklės, automatinė surinkimo įranga, elektroninių duomenų apdorojimo įranga. Vartotojo lūkesčius, žemas triukšmo lygis, didelės spartos prietaiso programomis ypač gerą poveikį.

Variklio Tipas Žingsninių Variklių
dabartinis 8
galia 30-100VDC
kilpa uždarosios kilpos
Modelio Numeris HBS86H
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 15cm x 10cm (11.81in x 5.91in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai