1 set Raizginys-Nemokamai Šiukšles Garų Šepetys +3 Hepa filtras + 2 šoninis šepetys iRobot Roomba 800 900 Serijos Dulkių siurblys dalys

€9.64

-27%

€13.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šepetys irobot roomba, šepetys irobot, Šoninis Šepetys, Pigūs šepetys irobot roomba, Aukštos Kokybės šepetys irobot, Kinijos pusėje teptuku Tiekėjų.

1 set Raizginys-Nemokamai Šiukšles Garų Šepetys +3 Hepa filtras + 2 šoninis šepetys iRobot Roomba 800 900 Serijos Dulkių siurblys dalių pakeitimas kit

Naujas prekės ženklas ,tačiau kokybės užtikrinimo !

Suderinama su modelis:

Prekės Už iRobot Roomba 800 900 Serijos Dulkių Valymo Robotai

Paketą, Įskaitant: 1x 800 900 serijos Priekiniai Šiukšlių Šalintuvo 1x 800 900 serijos Galiniai Šiukšlių Šalintuvo 3x 800 900 serijos HEPA Filtrai 2x 800 900 serijos pusėje brushs Pastaba: Šis produktas nėra-originalus, kokybės užtikrinimo!

Garantija Ir Grąžinimo Politikos

Mes garantuojame pasitenkinimą sąžiningas ir protingas pirkėjas. Jei prekė yra pažeista dėl atvykimo, prašome bendradarbiauti, imtis nuotraukas arba vaizdo įrašus į problemą ir siųsti mums patikrinti. Už patvirtino produkto kaltų dėl jūsų patvirtinimo, mes galime atsiųsti jums atsargines dalis nemokamai, tačiau už bet kokią fizinę žalą ar žalos dėl pirkėjas netinkamai, Pirkėjas turi dalintis keletas suma.

Atsiliepimai

Gerbiami pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą, jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir įvertinti informaciją apie sandorį (Detaliai Pardavėjo Reitingus), o "TOBULAS 5 ŽVAIGŽDĖS".

Sklypo bus pristatytos per 35 dienas daugelyje šalių . Kai jūs norma laivybos laiko dalį skirkite tarptautinio tranzito į atlygį. Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitikintys kurti verslą ir tarnauti jums geriau.

Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas ir pirkėjo malonią su mumis. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet 1 ar 2 reitingus, neigiamų atsiliepimų.

Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir padarysime stengiasi išspręsti problemas. Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.

Susisiekite Su Mumis

Prašome leisti 24 valandas mums atsako, Jei jūs negaunate jokio atsakymo iš mūsų, prašome pasitikrinti savo elektroninį paštą užtikrinant jūsų pašto dėžutė nėra pilnas.

Dėl kai kurių ISP filtro parametrai,gali būti neįmanoma gauti mūsų atsakymai; jeigu jūs turite problemų gauti mūsų laiškus,jums gali tekti naudoti kitą el. pašto paskyrą, susisiekite su mumis.

Mes vertiname jūsų bendravimo ir mes pasistengsime viską išspręsti bet kokias problemas gali egzistuoti.

Jei jums patinka mūsų produktus, prašome įtraukti mūsų parduotuvė jūsų "mėgstami" sąrašą.

9 tipą robotas dulkių siurblys dalys
Tipas 8 už irobot roomba dalys
tipas 1 dulkių siurblių priedai
tipas 2 dulkių siurblio pakeitimas kit
6 tipas už irobot 800
Prekės Pavadinimas FGHGF
Vakuuminis Dalis Tipas Filtrai
3 tipas Raizginys-Nemokamai Šiukšles Garų Šepetys iRobot Roomba
Tipas 4 Hepa filtras iRobot Roomba 800 900 Serija
7 tipas už irobot 900
Modelio Numeris už iRobot Roomba 800 900 Serijos Dulkių siurblys
Tipas 5 Šoninis šepetys iRobot Roomba 800 900 serija
Pakuotė 1 set Raizginys-Nemokamai Šiukšlių Šalintuvo Teptuku,3 hepa filtrai,2 šoninių šepečių
Tipas Dulkių Siurblių Dalys
Įrenginio Tipas daug (7 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Pakuotės Dydis 16cm x 10cm x 8cm (6.30in x 3.94in x 3.15in)

Panašūs produktai