čiuožyklos suknelės moterims konkurencijos čiuožimo suknelė mergaitėms užsakymą čiuožyklos drabužių karšto pardavimo čiuožimo apranga spandex

€147.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: suknelė, suknelė parduodama, suknelė moterims, Pigūs suknelė, Aukštos Kokybės suknelė parduodama, Kinija suknelė moterims Tiekėjų.

Kaip pasirinkti Dydį ir Spalvą:palikite man žinutę ir aš susisieksime su jumis po to, kai jūs įdėti tvarka.

Apie Spalva:

mes jį kaip foto mes teikiame paprastai,bet jei jums reikia suknelė su kitos spalvos,galite rinktis iš toliau,palikti mane numerį, kurį jums reikia.mes paprastai imti ne daugiau už keičia spalvą,todėl jūs galite jį užsisakyti ir palikti mane spalva jums reikia.

Apie Dydį:

Dauguma Mūsų suknelės užsakymą mūsų klientams,todėl prašau man duoti matavimas paveikslėlyje,taip, mes galime custom tai už jus.jei jūs negalite

pateikti matavimų duomenis,prašome pasirinkti dydį pagal paveikslėlį žemiau.

Apie Modifikacija:

mes paprastai padaryti pakeitimus, mūsų klientams,pvz., pridėti ilgą rankovėmis,pridėti pirštines ir pan.dauguma mes už ne daugiau pinigų.todėl prašome, kad suknelė jums patinka,ir palikti pranešimą mane.

Apie Idėją

Jei turite idėją apie tai, kaip suknelė,prašome leiskite man žinoti,mes padarysime tai už jus,jei jums patinka suknelė,bet negali rasti savo parduotuvėje,prašome suteikti man nuotraukų,tai padarysime už jus.

Lytis Merginos
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 5cm x 3cm x 3cm (1.97in x 1.18in x 1.18in)

Panašūs produktai