150pcs/daug asmeninį saldainiai lipdukas naudai aplinkosaugos ¾enklelis, vestuvių nuotaka dušo vestuves apdailos ratą S154

€16.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lipdukai, lipdukas vestuvių, lipdukai lipdukai, Pigus lipdukai, Aukštos Kokybės, aplinkosaugos ¾enklelis, vestuvių, Kinija lipdukai lipdukai Tiekėjų.

Urmu parduoda:

Viskas mūsų parduotuvėje yra spporting urmu parduoti, nedvejodami susisiekite su pardavėju produktai,/kiekis esate sudomins. Mes daug pristatymas methord galimybės, kad gali padėti jums sutaupyti siuntimo išlaidas ne tik krovinių gabenimą oro, bet taip pat ir krovinio pristatymas. Yra taip pat skiriasi, laivybos methord, išskyrus Kapt.lt sistema parodė, kad, pavyzdžiui, Russion, ten yra būdas, kaip galite nemokamai savo mokesčių. Tokių linijų, taip pat kitose srityse, pavyzdžiui, Austrijos ar ES.

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti tinkamą pristatymo būdą, kuris tinka jūsų buvimo vietą ir apmokėti visas išlaidas, įskaitant, laivybos mokestis. Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, tarptautinės siuntos, dėl skirtumo muitinės kliringo metu atskirose šalyse. Jei esate kažkaip skubėti, galite pasirinkti DHL/Fedex/UPS arba kitais būdais, kurie, paprastai greičiau nei kiti. Taip pat galite susisiekti su pardavėju už bet kokį pasiūlymą, remiantis praeities patirtimi. Gali būti, kad kai kurios kitos funkcijos, išskyrus laidos Kapt.lt sistema. Prašome atkreipti dėmesį, Pardavėjas yra atsakingas už visus būklės produkto neveikia, ne pats, kaip ir aprašymas, bet ir visas sąlygas, ir mes ne grąžinti mokestį dėl bet kokių priežasčių atsisakė siuntas. Pirkėjas yra atsakingas už visų užsakymą /muito kaina su visomis sąlygomis. Mes galime padėti klientui reikalauti produktų mėginių ar dovana kažkaip tačiau tai nėra garantija, kad ji negali sukelti jokių papildomų mokesčių arba vartotojo problemas. Susisiekite su mumis, jei turite specialų reikalavimą, kai užsakymą.

Spalvų Neatitikimas:

Skirtumai spalva gali sukelti kai kurių kitų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys stebėti, apšvietimo, fono ir t.t. Tačiau, jei manote, kad gavote neabejotinas, kitokios spalvos, prašome susisiekti su mumis laisvai.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome suteikti mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas. Tačiau, jei turite kokių nors problemų, jūs galite laisvai susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų pasitenkinimą paslaugomis.

atostogų Universalus,Vestuvių & Sužadėtuvių,Vestuvių
Stilius Kita
Tipas Kiti Šventiniai & Šalies Prekių
Prekės Pavadinimas CustomFest
Modelis Vieno puslapio Tipas
spalva Ratas
is_ individualų is_ individualų
Muzika No
Dydis 30mm, 35mm, 40mm, 50mm, 65mm
Įrenginio Tipas daug (150 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)

Panašūs produktai