PowerGreen Monokristalinius Saulės Elementų Kroviklis 15000mAh Dual Išėjimo Solar Power Bank su Karabinai, "IPhone" Dizainas

€21.90

-49%

€42.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: saulės elementų kroviklis, elementų kroviklis, Dual Įkroviklis, Pigūs saulės elementų kroviklis, Aukštos Kokybės elementų kroviklis, Kinija dual įkroviklis Tiekėjų.

Monokristalinius Saulės Elementų Kroviklis PowerGreen 15000mAh Dual Išėjimo Solar Power Bank su Karabinai Dizainas LG Telefono rusijos Klientai, Prašome Atkreipti Dėmesį !!! - Siekiant išvengti vėlavimo vežimo, prašome užpildyti tikslus gavėjo pavadinimas (įsakymas dėl naujos politikos rusijos muitinės, kitaip jūs tikriausiai nebus gauti paketą pagaliau. - Mes nesame atsakingi už nondelivery sukelia klientų, kurie neturi pakankamai informacijos, kai priėmimo tvarka. Techninės Specifikacijos SAULĖS ĮKROVIKLIS 15000MAH SAULĖS ĮKROVIKLIS

Prekės ženklas

PowerGreen

Modelis

HW-15000N

Baterija

Li-polimero baterijos

Talpa

15000mAh

Dydis

160*80*17MM

Svoris

280G

Įėjimas

5V 2A

Dviguba Galia

5V 1A 2A

Saulės elektrinės

2W

Medžiaga

Plastikų

Originalus Vieta

Guangdong , Kinija Produkto Vaizdas

Produkto Savybės

* 1. 15000mAh didelės talpos ličio baterija , gali įkrauti pati pagal saulės. * 2. Dual USB įkroviklis uostus ,universalaus įrenginio suderinamumą. * 3. Elegent mažų ir nešiojamas lengva naudoti . * 4. 4 LED statusą, įkroviklis rodikliai rodo įkrovimo ir iškrovimo proceso metu. * 5. Kompaktiškas ir patogus . * 6. Ateina su kabliukais, todėl jūs galite paprasčiausiai pritvirtinti jį prie savo kuprinės . * 7. Super atsparus vandeniui , atsparus smūgiams ir dulkių įrodymas . * 8. Jie puikiai kaip žibintuvėlį arba kaip avarinis apšvietimas tamsoje, mirksi šviesos režimas gali būti naudojamas kaip SOS. * 9. Integruota Ličio Polimerų baterija ląstelių , anti-sprogimo , lengvas, kompaktiškas ir patikimas . * 10. Ilgas tarnavimo laikas daugiau nei 500 įkrovimo rimes . * 11. Tai naudinga priemonė kempingas arba) kitų veiklos lauke . * 12. Kostiumas daugelis elektronikos prietaisą , pavyzdžiui, mobiliojo ryšio telefonas , fotoaparatas , žaidimai ,MP3 , MP4 , GPS ,radijo ir kitų USB įkrauti prietaisus. Būdas nemokamai

1. Padaryti nemokamai su adapteriai

* Prijunkite USB prievado Nešiojamas per USB kabelis;

* Prietaisui įkrauti prijungus įkroviklį;

* Pilotas šviečia, kai padaryti įkrovimo;

* Visos 4 piloto šviečia, kai visiškai įkrautas.

2.Mokestis per saulės

Valdybos produktai paviršius saulės ( vengti aukštos temperatūros ) arba šviesos.linijos yra pakankamai stiprus aplinka , LED maitinimo indikatoriaus lemputė mirksi krovimo.jeigu dėl netinkamo naudojimo trumpo jungimo apsauga negali paleisti naudojant valstybės,prašome įkrovimo produkto.

Vežimas

Atsiliepimai

1. Visame pasaulyje laivybos .( Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo .

3. Mes tik laivas savo užsakymą adresą . Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą . Rusijos klientams, prašome naudoti vardą ir pavardę .

4. Nuotraukos parodė, faktinio prekės ir jūsų nuoroda .

5. SERBICE TRANZITO LAIKAS teikia pasiuntinių, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis . Tranzito laikas gali skirtis ,ypač per atostogų sezoną .

6. Sklypo bus normalus laivybos tranzito .Šį kartą mes tikimės, kad bičiulio kantriai laukti . Jei negavote jūsų sklype per 30 dienų , prašome susisiekti su mumis . Mes bėgių vežimą ir duoti jums atsakymą greičiau . Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas !

7 . Prašome neatidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą, be bendravimo su mumis ne pirmą kartą. Mes vertę mūsų klientams, taip pat grįžtamojo ryšio profilį. Jei mes ignoruoti savo pranešimą ar mes dar turime savo problema išspręsta, galite atidaryti ginčų.

8. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų , mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas . Jei gaunate sklypas . Tikimės, kad jums patvirtinti, gavimo ir mums teigiamai . Tai yra labai svarbu mums . Ačiū .

Pastaba:

Saulės baterija yra specialiai sukurta ekstremalioms situacijoms , tai ne pirminis šaltinis įkrovimo dėl kompaktiškas saulės skydelio dydį, kuris gali užtrukti ilgą laiką. Apskritai naudojimo, mes rekomenduojame įkrauti saulės įkroviklis per adapterį arba kompiuterį, sutrumpinti įkrovimo laiką.

Paramos Greita Įkrovimo Technologijos Qualcomm Greitai Įkrauti 2.0
Prekės Pavadinimas powergreen
Įėjimas 5V/2A
spalva Mėlyna, Žalia, Oranžinė
Maitinimo Šaltinis USB,Saulės Energijos,A. C. Šaltinis
Suderinamos Prekės Universalus
USB 2
Išvesties Sąsaja USB
Kokybės sertifikavimo FCC,CE,PSE,RoHS,KAULŲ ir raumenų sistemos
Modelio Numeris HW-15000N
Tipas Kelionės
Galia 5V/2.1
Kištuko Tipas Universalus
Pakuotės Dydis 19cm x 11cm x 4cm (7.48in x 4.33in x 1.57in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai